lifestyle

Athens Fashion Week: Η μεγάλη γιορτή της μόδας στο Ζάππειο – Τι θα δούμε την δεύτερη μέρα

Η δεύτερη ημέρα του Athens Fashion Week 2024 στο Ζάππειο Μέγαρο αρχίζει με τις δημιουργίες του fashion brand CFCouture της Χριστίνας Φαρμάκη.

Στη συνέχεια της εκδήλωσης Athens Fashion Week 2024 στο Ζάππειο Μέγαρο ο οίκος Dassios θα παρουσιάσει την συλλογή «Περί Θέρους» SS ’24 και θα ακολουθήσει το fashion brand Celebrity Skin του Δημήτρη Στρέπκου. Η συλλογή του, «Daydreaming A poem for Katia», είναι αφιερωμένη στη μνήμη της κολλητής φίλης του, Κάτιας Νικολαΐδου.

Στη συνέχεια, το fashion brand Christine&Joe, της Τζο Τόγκου και της ηθοποιού Χριστίνας Παππά, θα παρουσιάσει τη συλλογή «Waves».

Τη δεύτερη μέρα θα κλείσει ο διάσημος σχεδιαστής μόδας, Malan Breton, ο οποίος ήρθε από την Αμερική αποκλειστικά για το Athens Fashion Week, για να παρουσιάσει για πρώτη φορά στην Ελλάδα την νέα του συλλογή F/W 2025, εμπνευσμένη από την Glam Rock εποχή της δεκαετίας του ’70.

O Malan Breton έχει ντύσει celebrities από κάθε γωνιά του πλανήτη από την Ariana Grande και τη Lorde μέχρι την Priyanka Chopra και την Maye Musk.

To άρθρο Athens Fashion Week: Η μεγάλη γιορτή της μόδας στο Ζάππειο – Τι θα δούμε την δεύτερη μέρα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button