Τεχνολογία

Μεγαλύτερη οικονομία για όλη την οικογένεια

Μειωμένη τιμή για κάθε επιπλέον γραμμή και ιδανική οικογενειακή επιλογή για κινητή τηλεφωνία.

Η Nova, μέλος της United Group του κορυφαίου παρόχου τηλεπικοινωνιών και media στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, παρουσιάζει τα νέα προγράμματα κινητής Nova Family, που στοχεύουν να παρέχουν ότι καλύτερο έχει να προσφέρει η τεχνολογία σήμερα, στην καλύτερη δυνατή τιμή και με την καλύτερη δυνατή εμπειρία, εκπληρώνοντας την ανάγκη των νοικοκυριών για αδιάλειπτη συνδεσιμότητα.

Καινοτόμες προσφορές για την Οικογένεια  

Τα νέα προγράμματα κινητής Nova Family επανασχεδιάζουν το τρόπο που οι οικογένειες διαχειρίζονται τις τηλεπικοινωνιακές τους ανάγκες, εισάγοντας μία νέα πρόταση, σχεδιασμένη να εξοικονομεί τα μέγιστα σε κάθε νοικοκυριό, χωρίς συμβιβασμούς. Συγκεκριμένα:

Ο κύριος κάτοχος του λογαριασμού επιλέγει ένα από τα παρακάτω προγράμματα.

Βασικές επιλογές προγραμμάτων:

  • Unlimited Ομιλία&SMS+ 10 GB στα €18
  • Unlimited Ομιλία&SMS+ 20 GB στα €21
  • Unlimited All στα €27

Για κάθε πρόσθετη γραμμή που προστίθεται στο οικογενειακό πρόγραμμα, έως και 4 γραμμές, μειώνεται η τιμή για τα μέλη της οικογένειας που το επιλέγουν. 

Οικογενειακή εκπτωτική πολιτική επιπλέον συνδέσεων στα προγράμματα Nova Family:

  • Unlimited Ομιλία&SMS+ 10 GB στα € 16
  • Unlimited Ομιλία&SMS+ 20 GB στα € 18
  • Unlimited All στα € 21

H δομή των προγραμμάτων Nova Family διασφαλίζει ότι κάθε επιπλέον μέλος της οικογένειας απολαμβάνει επιπλέον έκπτωση, καθιστώντας το ιδανική οικογενειακή επιλογή στην κινητή τηλεφωνία.

Οφέλη πέρα από την εξοικονόμηση χρημάτων  

Τα προγράμματα Nova Family, εκτός από τη οικονομία, προσφέρουν και ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα συνδεσιμότητας, για όλη την οικογένειά. Αναλυτικά:

  • Απεριόριστη ομιλία και SMS: Aπεριόριστη ομιλία και μηνύματα σε όλα τα προγράμματα
  • Απλοποιημένη χρέωση: Ένας λογαριασμός για όλες τις οικογενειακές συνδέσεις, διευκολύνοντας τις διαδικασίες διαχείρισης και πληρωμής
  • Εξατομίκευση: Ευελιξία για κάθε μέλος της οικογένειας να επιλέξει το πρόγραμμα που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες του, διασφαλίζοντας βέλτιστη ικανοποίηση

Ο Μιχάλης Αναγνωστάκος, Chief Marketing Officer της Nova, τόνισε: «Τα νέα προγράμματα Nova Family αποτελούν απόδειξη της αφοσίωσής μας στην καινοτομία και την ικανοποίηση των πελατών. Ζούμε σε έναν κόσμο όπου θέλουμε να βρισκόμαστε σε συνεχή επικοινωνία, να ζούμε έντονες στιγμές και εμπειρίες ψυχαγωγίας και να αφιερώνουμε ποιοτικό χρόνο μαζί με την οικογένειά μας και όλους όσους αγαπάμε.  Για τον λόγο αυτό δημιουργήσαμε τα προγράμματα Nova Family, όπου κάθε μέλος της οικογένειας ξεχωριστά θα μπορεί να απολαμβάνει την καλύτερη τεχνολογία, στην καλύτερη δυνατή τιμή, με την καλύτερη δυνατή εμπειρία».

H Nova προσκαλεί υφιστάμενους και νέους συνδρομητές να γνωρίσουν τα προγράμματα Nova Family

Τα νέα προγράμματα Nova Family είναι τώρα διαθέσιμα τόσο για νέους όσο και για υφιστάμενους πελάτες που συνδυάζουν σταθερή και κινητή Nova με 1 επιπλέον σύνδεση κινητής. Για να μάθετε περισσότερα ή για να εγγραφείτε, επισκεφτείτε το nova.gr ή το πλησιέστερο κατάστημα Nova.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button