Οικονομία

Χρυσή διάκριση για τη L’Oréal Hellas στα Diversity & Inclusion Awards 2023


Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2023, 14:10

Με χρυσό βραβείο διακρίθηκε η L’Oréal Hellas στα Diversity & Inclusion Awards 2023, που πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 18 Ιουλίου στο House 124. Στην απονομή τελετής παρευρέθηκαν περισσότερα από 300 στελέχη κορυφαίων εταιρειών με ενεργή παρουσία στους τομείς της Ισότητας και της Συμπερίληψης.

Η L’Oréal Hellas διακρίθηκε στην κατηγορία «Best Companies»  και συγκεκριμένα στην ενότητα «Beauty», η οποία επιβραβεύει τις επιχειρήσεις βάσει του κλάδου που δραστηριοποιούνται για τη φιλοσοφία και το σύνολο των δράσεων, πρωτοβουλιών, πρακτικών σχετικά με τη συμπερίληψη, την αποδοχή της διαφορετικότητας, τη γυναικεία ενδυνάμωση και την ισότητα.

Αποστολή της L’Oréal Hellas είναι να ηγείται της συμπερίληψης στον κόσμο της ομορφιάς και να συμβάλλει σε μια κοινωνία, όπου όλοι μπορούν να ζουν με ασφάλεια, ειρήνη και ισότητα. Η στρατηγική της μέσα από μια σειρά εσωτερικών δράσεων και πρωτοβουλιών με κοινωνικό αντίκτυπο, εστιάζει στη διασφάλιση της ισότητας των φύλων σε κάθε επίπεδο, την ένταξη περισσότερων ατόμων με αναπηρία, την ενθάρρυνση της πολυπολιτισμικής και κοινωνικοοικονομικής ποικιλότητας, τη συμπερίληψη των ατόμων της LGBTQIA+ κοινότητας, και των ανθρώπων όλων των ηλικιών και γενεών.

Το βραβείο παρέλαβε η Ελένη Ανδρουτσοπούλου, HR Business Partner & DE&I Market Lead η οποία δήλωσε σχετικά: «Το βραβείο αυτό αποτελεί μια ιδιαίτερα σημαντική αναγνώριση για όλους εμάς, καθώς επιβραβεύει τις πρωτοβουλίες μας για την προώθηση των αξιών της διαφορετικότητας, της ισότητας και της συμπερίληψης. Στόχος μας είναι να εξασφαλίζουμε ότι είμαστε τόσο ποικιλόμορφοι εσωτερικά όσο και οι ανάγκες των ανθρώπων που εξυπηρετούμε. Για να παραμείνουμε πιστοί στις δεσμεύσεις μας για ισότητα και συμπερίληψη, προάγουμε ένα περιβάλλον εργασίας στο οποίο όλοι αισθάνονται καλοδεχούμενοι και άξιοι, ανεξάρτητα από την εθνικότητα, το κοινωνικό υπόβαθρο, τη θρησκεία, το φύλο, την ηλικία ή την αναπηρία τους».

Τα “Diversity & Inclusion” Awards 2023 διοργανώθηκαν για δεύτερη συνεχή χρονιά από την Boussias Events σε συνεργασία με το Diversity Charter, με στόχο να αναδείξουν τη δέσμευση των επιχειρήσεων για στήριξη πρωτοβουλιών, στρατηγικών δράσεων και πρακτικών που θέτουν στο επίκεντρο τη γυναικεία ενδυνάμωση, την αποδοχή της διαφορετικότητας και την έμπρακτη εφαρμογή της ισότητας.


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2023, 14:10

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button