Ομορφιά

Η Lupita Nyong’o με bodysuit που έμοιαζε με γλυπτό στα Tony Awards

Τα καθιερωμένα Tony Awards έγιναν με μεγάλη επιτυχία το βράδυ της Κυριακής με την Lupita Nyong’o να κλέβει τις εντυπώσεις.

Η 40χρονη διάσημη ηθοποιός εμφανίστηκε στη λαμπερή βραδιά με silver bodysuit της Misha Japanawala που έμοιαζε με γλυπτό και βεβαίως τράβηξε όλα τα βλέμματα.

H Lupita Nyong’o φορούσε επίσης ένα μεταξένιο σακάκι και μαύρο παντελόνι, ενώ κάλυψε το ξυρισμένο κεφάλι της με ένα εντυπωσιακό ημιμόνιμο τατουάζ henna, δια χειρός Σαμπίν Μαργκούμπ.

«Είναι μεγάλη μου τιμή και πηγή δύναμης και ενέργειας να φοράω αυτό το προστήθιο από την Misha Japanawala , το οποίο είναι κατασκευασμένο από καλούπι του σώματός μου» έγραψε η ηθοποιός σε σχετική δημοσίευση στο λογαριασμό της στο Instagram.

«Η Misha Japanawala είναι μία Πακιστανή καλλιτέχνης και σχεδιάστρια μόδας, της οποίας η δουλειά αναπαριστά την αποδόμηση και απόρριψη της ντροπής όσον αφορά τα σώματά μας» συνεχίζει η ηθοποιός στη λεζάντα της δημοσίευσης. «Στην καλλιτεχνική της διαδικασία, δημιουργεί μία ρεαλιστική καταγραφή του ανθρώπινου σώματος, ως πράξη αντίστασης και επανάστασης, επιμένοντας πως πρέπει να είμαστε ελεύθεροι να υπάρχουμε στα σώματά μας» συμπληρώνει.

Η δημοσίευση της Lupita Nyong’o  στο Instagram

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button