Πολιτική

Η Νέα Αριστερά να ζητά να παραιτηθεί ή να αποπεμφθεί ο Δημήτρης Παπανώτας από τον ΣΥΡΙΖΑ

Ανακοίνωση εξέδωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Αριστεράς, Κωστής Καρπόζηλος με την οποία ζητά να παραιτηθεί ο Δημήτρης Παπανώτας ή να αποπεμφθεί από το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές.

Όπως τονίζει ο κ. Καρπόζηλος ο Δημήτρης Παπανώτας «υποστήριξε, δημόσια, ότι μια γυναίκα δεν έχει πρόβλημα «εκτός αν πάρει κάποιον σατράπη που την κακοποιεί και η ίδια κάθεται και το ανέχεται,οπότε είναι πρόβλημα της» και ζήτησε από τον ΣΥΡΙΖΑ να τον αποπέμψει από το ψηφοδέλτιο για τις ευρωεκλογές ή να παραιτηθεί.

Η ανάρτηση του εκπροσώπου Τύπου της Νέας Αριστεράς έχει ως εξής: Ο κύριος Παπανωτας,ένας άνθρωπος που αυτοσυστήνεται ως αυτός που παρουσίασε την «πρώτη εκπομπή life style με καλλιτεχνικά νέα και ειδήσεις για ανθρώπους της showbiz», υποστήριξε, δημόσια, ότι μια γυναίκα δεν έχει πρόβλημα «εκτός αν πάρει κάποιον σατράπη που την κακοποιεί και η ίδια κάθεται και το ανέχεται,οπότε είναι πρόβλημα της».

Καμία έκπληξη. Ο κύριος Παπανώτας θεώρησε ότι το κόμμα του κυρίου Κασσελάκη είναι το πολιτικό του σπίτι. Υπέβαλε το βιογραφικό του, το οποίο αξιολογήθηκε σε μια πρώτη φάση επιλογής, και θεωρήθηκε βάσει αυτού άξιος να διεκδικήσει μια θέση στο Ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος.

Αναδείχθηκε σε μια διαδικασία για την οποία μάθαμε ελάχιστα ως προς τα αποτελέσματά της και ανακοινώθηκε ως υποψήφιος του #ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Καμία έκπληξη. Ώρες μετά την αποκάλυψη της δήλωσής του, το κόμμα του κυρίου Κασσελάκη σιωπά.

Την ίδια ώρα ο πρόεδρός του μας ενημερώνει ότι «η καπηλεία του πατριωτισμού [της πατρίδας], της πίστης [θρησκεία], οικογένειας [αυτό τουλάχιστον μένει ίδιο] από τη Δεξιά τελειώνει εδώ».

Στο αναγεννημένο τρίπτυχο του «πατρίδα-θρησκεία-οικογένεια», οι απόψεις του κυρίου Παπανώτα, προφανώς, είναι ανεκτές. Γιατί έρχονται από την ίδια εποχή. Το σκοτεινό παρελθόν της χώρας. Καμία έκπληξη. Να τελειώνουμε με τον εκφυλισμό της πολιτικής και τη νομιμοποίηση του σεξισμού. Ο κύριος Παπανώτας πρέπει, έστω και τώρα, να παραιτηθεί ή να αποπεμφθεί.

To άρθρο Η Νέα Αριστερά να ζητά να παραιτηθεί ή να αποπεμφθεί ο Δημήτρης Παπανώτας από τον ΣΥΡΙΖΑ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button