Ομορφιά

Γιώργος Ταλάντσεβ για Τάκη Καραγκούνια: «Είναι ο μεγαλύτερος ηθοποιός του Survivor, ας του δώσει κάποιος ένα Όσκαρ»

Ο Γιώργος Ταλάντσεβ έδωσε συνέντευξη και σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις στο Survivor All Star. Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε στο OPEN Weekend και αναφέρθηκε αρχικά, στην αποχώρηση του Τάκη Καραγκούνια.

«Εγώ θα μιλήσω μέσα από την καρδιά μου. Το χάρηκα, γιατί ο Τάκης είναι ένας άνθρωπος που πραγματικά έχει τσακωθεί με όλο το δάσος, την παραγωγή και όλους τους παίκτες, περσινούς και φετινούς. Έχει δημιουργήσει τρομερές εντάσεις», είπε χαρακτηριστικά.

«Τον είδαμε και φέτος, πολλή ένταση, πολύς θυμός, πολύς εκνευρισμός. Ήρθε η ώρα, αποχώρησε κι είμαι πολύ σύμφωνος με αυτό. Εγώ νόμιζα ότι θα αποχωρούσε πιο νωρίς, άργησε κιόλας», πρόσθεσε.

Αναφορικα με τις «αναμνήσεις» που έχει ο ίδιος από τον Τάκη Καραγκούνια, δήλωσε: «Εγώ θυμάμαι έναν Τάκη να βρίζει ανελέητα στο δικό μας Survivor. Είχε μια πολύ άσχημη συμπεριφορά με τους περισσότερους παίκτες».

«Είναι ο μεγαλύτερος ηθοποιός του Survivor, ας του δώσει κάποιος ένα Όσκαρ. Μπορεί να σε βγάλει έξω από τα ρούχα σου, όχι απαραίτητα μπροστά στις κάμερες», είπε κλείνοντας.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button