Πολιτική

Ακραία πρόκληση από τον βουλευτή της Νίκης, Νίκο Παπαδόπουλο – «Οι πιστοί χριστιανοί άρχισαν να μοιράζουν σφαλιάρες»

Ένταση επικράτησε σήμερα στη Βουλή με τον βουλευτή της Νίκης, Νίκο Παπαδόπουλο να επικροτεί την χειροδικία από μέλος της Νίκης έναντι της βουλευτή της ΝΔ, Αγγελικής Δεληκάρη. Όπως είπε οι πιστοί χριστιανοί έχουν αρχίσει να «μοιράζουν σφαλιάρες» στις εκκλησίες!

«To είδαμε στο τελευταίο νομοσχέδιο που επιβλήθηκε η άποψη του 10% του πληθυσμού στο θέλημα της συντριπτικής πλειοψηφίας του λαού. Δώσαμε παιδιά και δικαιώματα τεκνοθεσίας στις ΛΟΑΤΚΙ οικογένειες, τις προάγετε αυτές, δεν ξέρω πως θα λύσετε το δημογραφικό με αυτό, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι διχάζετε για ακόμα μια φορά τον ελληνικό λαό. Να γίνονται επεισόδια μεταξύ των νεαρών γιατί έχει θιγεί το κοινό αίσθημα έπρεπε να τα σκεφτείτε αυτά», τόνισε  ο κ. Παπαδόπουλος.

Ακόμη συμπλήρωσε πως «όταν παραβιάζεται και φιμώνεται η συντηρητική πλειοψηφία θα έχουμε τέτοια πράγματα. Ακόμα και μέσα στην εκκλησία πιστοί αρχίζουν να μοιράζουν σφαλιάρες. Συγκεντρωθείτε θα δούμε και χειρότερα με αυτά που κάνετε».

Οι αναφορές του βουλευτή της Νίκης προκάλεσαν την έντονη αντίδραση των γαλάζιων βουλευτών, με τον ίδιο να επανέρχεται και να λέει πως «βεβαίως την καταδικάζουμε την βία αλλά ποιος την προκαλεί τη βία». Δεν έμεινε, όμως, εκεί αλλά συνέχισε λέγοντας ότι  η ΝΔ θα υποστεί πανωλεθρία από αυτά γιατί έβαλε τη προβιά του πατριώτη. «Και τολμάτε να πηγαίνετε στις εκκλησίες που σας χλευάζουν και ακόμα πηγαίνετε! Δεν καταλαβαίνετε ότι πήγατε 100% απέναντι στην Αγία Γραφή;”».

Η προεδρεούσα της Επιτροπής  Μαρία Σούκουλη τον κάλεσε να ανακαλέσει, ομως ακολούθησε νέα έκρηξη!

«Η ντροπή είναι όλη δική σας. Μη μου χτυπάτε το χέρι κυρία μου! Ηρεμήστε κυρία μου. Ακούω τι λέω, εσείς δεν καταλαβαίνετε τι κάνετε! Ξυπνήστε ο λαός ξύπνησε. Οι αρχαίοι έλεγαν δεν νομοθετούν εναντίον της φύσης και οι χριστιανοί δεν νομοθετούν εναντίον του θεού».

To άρθρο Ακραία πρόκληση από τον βουλευτή της Νίκης, Νίκο Παπαδόπουλο – «Οι πιστοί χριστιανοί άρχισαν να μοιράζουν σφαλιάρες» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button