lifestyle

Μαρία Ηλιάκη – Στέλιος Μανουσάκης: H ανάρτηση για τις ισορροπίες στη σχέση τους μετά την γέννηση της κόρης τους

Μία ερώτηση που δέχτηκε στο Instagram από ακόλουθό της, έσπευσε να απαντήσει η Μαρία Ηλιάκη αποκαλύπτοντας το πως έχει βρει τις ισορροπίες της σχέσης της με τον σύζυγό της, Στέλιο Μανουσάκη αλλά και το πόσο μεγάλο ρόλο παίζει το επάγγελμά του στη συγκεκριμένη κατάσταση. 

Με ένα βίντεο story που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μαρία Ηλιάκη έκανε μια δημόσια εξομολόγηση για τη σχέσεις της με τον Στέλιο Μανουσάκη. Η παρουσιάστρια θέλησε να μιλήσει για τις σχέσεις των ανθρώπως που βρίσκονται σε γάμο και για το πόσο θετικά μπορούν να επηρεαστούν από τον ερχομό ενός παιδιού. 

«Όποιος λέει ότι ο ερχομός ενός παιδιού δεν διαταράσσει τις ισορροπίες ανάμεσα σε ένα ζευγάρι είναι ψεύτης. Είναι μια άλλη πραγματικότητα, οπότε είναι πάρα πολύ φυσιολογικό να διαταράσσονται κάποια πράγματα.

Εκεί που το σημείο της προσοχής σου είναι ο σύντροφός σου, ξαφνικά να μην είναι. Γιατί υπάρχει ένα παιδί στη μέση, για το οποίο ειδικά οι μαμάδες αισθανόμαστε πολύ έντονα συναισθήματα, προστασία, αγάπη και τα λοιπά. Συνέβη και σε εμένα αυτό κάποιες φορές, όσο και να έλεγα και προσπαθούσα να μην αφήσω τον σύντροφό μου παραμελειμένο, κάποιες φορές συνέβαινε. Και ο άλλος πρέπει να το καταλάβει», αναφέρει στο βίντεό της.

«Σας έχω πει ότι είμαι και τυχερή σε αυτόν τον τομέα γιατί ο άνδρας μου είναι γυναικολόγος και γνωρίζει πάρα πολύ καλά τη γυναικεία ψυχολογία, ιδιαίτερα σε αυτή την ευαίσθητη περίοδο της εγκυμοσύνης αλλά και μετά. Γιατί και το μετά είναι πάρα πολύ δύσκολο. Οι άνδρες της γενιάς μας, γενικά… επειδή είμαι παρατηρητική και έχω δει περιστατικά μπροστά μου, τα οποία δεν… πώς να το πω. Δηλαδή να είναι το ζευγάρι στον δρόμο για τον γυναικολόγο και να λέει αυτός σε αυτή “εγώ δεν θα ανέβω σήμερα πάνω, πήγαινε μόνη σου, βαριέμαι”. Τι πήγαινε μόνη σου βρε ζώον; Καταλάβατε το πνεύμα μου…» συνέχισε η Μαρία Ηλιάκη.

To άρθρο Μαρία Ηλιάκη – Στέλιος Μανουσάκης: H ανάρτηση για τις ισορροπίες στη σχέση τους μετά την γέννηση της κόρης τους δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button