Αθλητικά

Η Μαρία Σάκκαρη μιλάει για την προσωπική της ζωή και τον Στέφανο Τσιτσιπά: «Έχω ανοσία στα δημοσιεύματα»

Η Μαρία Σάκκαρη μίλησε για την προσωπική της ζωή αλλά και για τον Στέφανο Τσιτσιπά, ενώ αναφέρθηκε και στα σχόλια που κάνουν αρκετοί χρήστες στα social media για τις αθλητικές επιδόσεις της.

Η Μαρία Σάκκαρη μίλησε στο Sport24 και σχολίασε τα δημοσιεύματα που αφορούν στην προσωπική ζωή της. Παράλληλα, αναφέρθηκε στον Στέφανο Τσιτσιπά, ενώ σχολίασε τις αντιδράσεις της στην κριτική από ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση με τον αθλητισμό.

«Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί, περάσαμε αρκετό χρόνο στο γήπεδο μαζί στο United Cup. Είναι εντυπωσιακό το πώς σκέφτεται, είναι απίστευτο το tennis IQ του. Τότε κατάλαβα πώς γίνεται να έχει φτάσει εκεί που έχει φτάσει. Δεν είναι τυχαίο. Έχει πολλά ακόμη να καταφέρει», δηλώνει η Μαρία Σάκκαρη.

Πώς διαχειρίζεται η ίδια τα δημοσιεύματα για την προσωπική της ζωή και τις αθλητικές τις επιδόσεις;

«Πλέον έχω ανοσία στα δημοσιεύματα αλλά για να φτάσω σε αυτό το σημείο δυσκολεύτηκα. Υπήρχαν φάσεις που με ενοχλούσε πάρα πολύ. Με ενοχλεί όταν ένας άνθρωπος που δεν έχει κάνει αθλητισμό, κάθεται στον καναπέ του και σχολιάζει τον κάθε αθλητή.

Ο άλλος, είτε είναι τενίστας, είτε μπασκετμπολίστας, είτε ποδοσφαιριστής μπαίνει στο γήπεδο και κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί. Δε θέλει να χάσει ή να παίξει άσχημα. Εσύ γιατί πρέπει να τον σχολιάσεις;», απαντά η Μαρία Σάκκαρη.

«Αυτό με εκνευρίζει πάρα πολύ και πιστεύω ότι αν ρωτήσεις κάθε αθλητή θα σου πει ακριβώς το ίδιο», τονίζει κλείνοντας η Ελληνίδα τενίστρια.

To άρθρο Η Μαρία Σάκκαρη μιλάει για την προσωπική της ζωή και τον Στέφανο Τσιτσιπά: «Έχω ανοσία στα δημοσιεύματα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button