Αθλητικά

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Θρυλικό διπλό και μπρέικ στη Βαρκελώνη για τα πλέι οφ της Euroleague

Ο Ολυμπιακός έδειξε από τι υλικό είναι φτιαγμένος στη Βαρκελώνη. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα κατάφερε να “σπάσει” την έδρα της Μπαρτσελόνα με το “καλησπέρα”, επικρατώντας των Καταλανών με 77-75 στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα πλέι οφ της Euroleague.

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στο Final Four της Euroleague έκανε ο Ολυμπιακός. Η φοβερή ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έκανε και πάλι το θαύμα της, επικρατώντας της Μπαρτσελόνα με 77-75 στη Βαρκελώνη, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα πλέι οφ της Euroleague.

Οι Πειραιώτες πήραν με το “καλησπέρα” το πλεονέκτημα έδρας και έγιναν το μεγάλο φαβορί για πρόκριση, βάζοντας στα σχοινιά τους Καταλανούς, οι οποίοι προσπάθησαν να γυρίσουν το παιχνίδι στο φινάλε, αλλά υπολόγιζαν χωρίς τον Κάνααν.

Ο Αμερικανός γκαρντ πήρε όλα τα μεγάλα σουτ και τελείωσε το παιχνίδι με 14 πόντους. Εξαιρετικός ο Γκος με 15 πόντους, αλλά και ο ΜακΚίσικ με 9 πόντους, 3 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 3 κλεψίματα. Ξεχώρισε ακόμα ο Πετρούσεφ με 12 πόντους και 5 ριμπάουντ. Ο Σέρβος ψηλός στάθηκε άτυχος, πάντως, στο φινάλε του αγώνα, καθώς τραυματίστηκε στο γόνατο.

Αποτελέσματα και πρόγραμμα σειράς:
Game 1: Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 73-77
Game 2: Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 26/4 στις 22:00
Game 3: Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα 30/4 στις 21:30
Game 4: Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα 2/5 στις 19:45 (αν χρειαστεί)
Game 5: Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 8/5 (αν χρειαστεί)

To άρθρο Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Θρυλικό διπλό και μπρέικ στη Βαρκελώνη για τα πλέι οφ της Euroleague δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button