Πολιτική

Να κάνει «αυτοκριτική» καλεί ο ΣΥΡΙΖΑ το ΠΑΣΟΚ με αφορμή την υπόθεση των «Σπαρτιατών»

«Θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμο εάν το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ μπορούσε να αντιληφθεί την αξία της αυτοκριτικής, πριν επιδιώξει να ασκήσει κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, με αφορμή την υπόθεση των Σπαρτιατών» αναφέρει μεταξύ άλλων η άτυπη ενημέρωση του ΣΥΡΙΖΑ.

«Σε αυτή την περίπτωση θα μπορούσε να ακούσει ο ελληνικός λαός τους λόγους για τους οποίους, μαζί με την ΝΔ, κατέληξαν σε διατάξεις που διακρίθηκαν για τον ερασιτεχνισμό, την προχειρότητα και τελικά την ανεπάρκειά τους να προστατέψουν τη Δημοκρατία μας από τα μέλη και τους φίλους της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής» συνεχίζει η άτυπη ενημέρωση – απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στο ΠΑΣΟΚ.

Και καταλήγει:

«Και μια παρατήρηση: Η συχνότητα με την οποία το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ σπεύδει να πιάσει το αφηγηματικό «νήμα» από εκεί που το αφήνει η ΝΔ, το εκθέτει».

Νωρίτερα, το ΠΑΣΟΚ με ανακοίνωσή του σχολίαζε με αιχμές τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την κατάθεση υπομνήματος στον Άρειο Πάγο για την απαγόρευση συμμετοχής των «Σπαρτιατών» στις ευρωεκλογές.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ – για δεύτερη σημειωτέον φορά – δεν κατέθεσε υπόμνημα στον Άρειο Πάγο κατά της συμμετοχής των περιτριμμάτων της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, στις ευρωεκλογές» επισήμανε στην ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button