Αθλητικά

Στέφανος Τσιτσιπάς: Με Ντούσαν Λάγιοβιτς στα ημιτελικά του Barcelona Open

Ο Ντούσαν Λάγιοβιτς θα είναι ο αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά, στα ημιτελικά του Barcelona Open, στο… δρόμο για τον τελικό του τουρνουά 500 της ATP.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα προσπαθήσει να φτάσει για 4η φορά στον τελικό του Barcelona Open, έχοντας μπροστά του το “εμπόδιο” του Ντούσαν Λάγιοβιτς (Σερβία, Νο59).

Ο αγώνας του Ντούσαν Λάγιοβιτς με τον Άρθουρ Φις ολοκλήρωσε το πρόγραμμα των προημιτελικών του τουρνουά, με τον Σέρβο να επικρατεί με 2-1 σετ (6-4, 3-6, 6-2), μετά από ματς διάρκειας 2 ωρών και 8 λεπτών.

Θυμίζουμε ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς “ζορίστηκε” πολύ απέναντι στον Αργεντινό, Φακούντο Ντίαζ Ακόστα (Νο53 της παγκόσμιας κατάταξης), έφτασε στα… όριά του σώζοντας δύο φορές ματς μπολ του αντιπάλου του, ωστόσο, επικράτησε με 2-1 σετ (4-6, 6-3, 7(8)-6) και πέτυχε την 9η σερί νίκη του στο χώμα.

Να αναφέρουμε ακόμα ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει κατακτήσει στην καριέρα του 11 τίτλους, αλλά ποτέ 500αρι τουρνουά, ενώ -φυσικά- συνεχίζει να κυνηγάει το… όνειρο της κατάκτησης ενός Grand Slam.

Στέφανος Τσιτσιπάς και Ντούσαν Λάγιοβιτς θα αναμετρηθούν το απόγευμα του Σαββάτου (20.04.2024). Ο αγώνας τους υπολογίζεται πως θα κάνει “σερβίς” στις 17.00 (Cosmote Sport 6) και ο νικητής θα παίξει στον τελικό (21.04.2024, 17.00). Ο ημιτελικός τους θα διεξαχθεί μόλις τελειώσει το Κάσπερ Ρούντ – Τόμας Μάρτιν Ετσεβέρι.

Τσιτσιπάς και Λάγιοβιτς έχουν συναντηθεί άλλες τρεις φορές στο tour. Ο Έλληνας πρωταθλητής προηγείται με 2-1, έχοντας πετύχει δύο διαδοχικές νίκες.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button