Πολιτική

Τσαπανίδου: Το πόρισμα των δικαστικών εμπειρογνωμόνων για τα Τέμπη είναι καταπέλτης για τη ΝΔ

Στο πόρισμα των δικαστικών εμπειρογνωμόνων για την τραγωδία των Τεμπών αναφέρθηκε σήμερα (20.06.2023) η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πόπη Τσαπανίδου.

“Τρεις μήνες μετά την τραγωδία των Τεμπών, όπου έχασαν τη ζωή τους 57 συνάνθρωποί μας, έρχονται στο φως τα αιτία του δυστυχήματος που μας συγκλόνισε όλους”, υπογραμμίζει στη δήλωσή της η Πόπη Τσαπανίδου. 

“Το πόρισμα των δικαστικών εμπειρογνωμόνων είναι καταπέλτης για τη ΝΔ. Περιγράφει εικόνα απόλυτης διάλυσης στον σιδηρόδρομο και ξεκαθαρίζει ότι δεν λειτουργούσαν τα συστήματα ασφαλείας που θα είχαν αποτρέψει την τραγωδία”, σημειώνει, προσθέτοντας πως “είναι καταπέλτης και για τον κ. Μητσοτάκη προσωπικά, που έσπευσε να βγάλει πόρισμα και να μιλήσει για ανθρώπινο λάθος”.

“Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, πρόσφατα έγινε γνωστό ότι η ΝΔ έχει απαλείψει από το Ταμείο Ανάκαμψης τα έργα τηλεδιοίκησης, με αποτέλεσμα η ολοκλήρωσή τους να παραπέμπεται στις καλένδες”, σχολιάζει και καταλήγει:

“Τα ψέματα και η κοροϊδία κάποια στιγμή φτάνουν στο τέλος τους. Όμως το αίτημα για δικαιοσύνη και για ασφαλείς μεταφορές γίνεται ακόμη πιο επιτακτικό”.

To άρθρο Τσαπανίδου: Το πόρισμα των δικαστικών εμπειρογνωμόνων για τα Τέμπη είναι καταπέλτης για τη ΝΔ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button