lifestyle

Athens Fashion Week 2024: Η μεγάλη γιορτή της μόδας ξεκινά στο Ζάππειο

Το Ζάππειο φιλοξενεί το Athens Fashion Week 2024 και από σήμερα και για τις επόμενες τέσσερις ημέρες θα είναι ο οίκος της μόδας!

Η αυλαία του Athens Fashion Week 2024 ανοίγει στο Ζάππειο Μέγαρο με την έκθεση «Η Μόδα και Ολυμπιακοί Αγώνες, Αθήνα 2004 -Παρίσι 2024».

Η έκθεση θα αποτυπώνει τις σημαντικότερες στιγμές της μόδας τα τελευταία 20 χρόνια με αναφορές από τους Ολυμπιακούς Αγώνες στην Αθήνα, το Πεκίνο, το Λονδίνο, το Ριο ντε Τζανέιρο, το Τόκιο αλλά και τους επικείμενους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι και με έμφαση στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004.

Στον χώρο θα φιλοξενηθούν και οι δημιουργίες Ελλήνων σχεδιαστών που με έμπνευση από τους Ολυμπιακούς Αγώνες θα σχεδιάσουν μια δημιουργία αφιερωμένη σε αυτή την ενέργεια.

Ακολουθεί η επίδειξη της διάσημης Ιταλίδας σχεδιάστριας, Elissabetta Franchi. Το επιτυχημένο ιταλικό brand, με 140 μπουτίκ ανά τον κόσμο, επιλέγουν μερικές από τις μεγαλύτερες σταρ όπως η Angelina Jolie, η Kate Hudson, η Jessica Alba, η Emily Blunt, η Jennifer Lopez, η Lady Gaga, Kardashians.

Η πρώτη ημέρα ολοκληρώνεται με την εντυπωσιακή επίδειξη μόδας του οίκου μόδας Kathy Heyndels με την συλλογή “Blooming” και του Μάριου Τόγκου με την συλλογή ‘‘Vendetta’’.

To άρθρο Athens Fashion Week 2024: Η μεγάλη γιορτή της μόδας ξεκινά στο Ζάππειο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button