Επιστήμη

ΠΑΟΚ: Κάκωση σε γόνατο και αστράγαλο ο Σαμάτα – Καθαρή η μαγνητική του Νάσμπεργκ

Αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Αλί Σαμάτα για το πρώτο παιχνίδι του ΠΑΟΚ κόντρα στη Χαρτς (Πέμπτη 24/8, 21:45 – «Τάινκαστλ Παρκ»), για τα Play Off του UEFA Europa Conference League.

Ο 30χρονος διεθνής Τανζανός επιθετικός υπέστη κάκωση στον αστράγαλο αλλά και στο γόνατο στο χθεσινό (20/8) παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης (3-0) στην Τούμπα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, ο Σαμάτα μπήκε στο ματς ως αλλαγή στο 64ο λεπτό, για να αποχωρήσει στο 74’. Ο φορ των «ασπρόμαυρων» υποβάλλεται σε θεραπευτική αγωγή και η κατάστασή του ενόψει του αγώνα της Πέμπτης θα επανεκτιμάται καθημερινά, ανάλογα με την υποχώρηση των ενοχλήσεων.

Η μαγνητική του Ίβαν Νάσμπεργκ, από την άλλη, ήταν καθαρή. Κάτι που σημαίνει πως ο Νορβηγός κεντρικός αμυντικός είναι κανονικά στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου για το ματς με τις «καρδιές». Το ίδιο ισχύει και για τον έτερο στόπερ, Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ, ο οποίος έγινε αλλαγή κυρίως λόγω κούρασης και για προληπτικούς λόγους.

Υπενθυμίζεται πως έχει τεθεί νοκ άουτ για περίπου δύο μήνες ο Φίλιπε Σοάρες ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Χάρη Τσιγγάρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, εξασφάλισε 1.312 εισιτήρια, τα οποία θα πωλούνται ηλεκτρονικά από αύριο (Τρίτη 22/8) στις 21:00 ως την Πέμπτη (24/8) στις 14:00 ώρα Σκωτίας ή μέχρι εξαντλήσεως.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button