lifestyle

Αλέξης Κούγιας: Συγκίνησε την Έλενα Παπαβασιλείου αποκαλύπτοντας «με έσωσε συγγενής σας»

Καλεσμένος της Έλενας Παπαβασιλείου βρέθηκε ο Αλέξης Κούγιας, στο νέο επεισόδιο της εκπομπής «EQ» από τη συχνότητα του Action 24.

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση με την Έλενα Παπαβασιλείου στο Action 24, o Αλέξης Κούγιας γύρισε αρκετά χρόνια πίσω τότε που έπαιζε ποδόσφαιρο, αποκαλύπτοντας πώς σώθηκε από τροχαίο χάρη σε έναν συγγενή της παρουσιάστριας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αλέξης Κούγιας παραδέχθηκε αρχικά πως «με τα πρώτα μου λεφτά από το ποδόσφαιρο, πολλά λεφτά, πήρα μια μοτοσικλέτα και δυστυχώς τσακίστηκα. Άμα είσαι από την Πετρούπολη, μοτοσικλέτα θα πάρεις. Πήρα μοτοσικλέτα λοιπόν και πήγα να κάνω τον γαμπρό στο Λουτράκι, που έπαιζα μπάλα και στο Ξυλόκαστρο, που ήταν τότε η Μύκονος της εποχής. Δεν υπήρχαν τότε καράβια και αεροπλάνα για την Μύκονο».

«Το κέντρο της κοσμικής Αθήνας για τα καλοκαίρια ήταν το Λουτράκι που ήταν κοντά και το Ξυλόκαστρο που ήταν πιο πέρα. Εγώ λοιπόν πήρα τη μηχανή, ομορφόπαιδο και έκανα τον γαμπρό με τη μηχανή. Ένας φορτηγατζής κοιμήθηκε, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και μάλιστα θα πω το εξής. Αυτός που με έσωσε, όπως μου είπατε, ήταν ένας συγγενής σας».

«Ναι, ο αδελφός του παππού μου. Ο θείος μου», αποκρίθηκε τότε, εμφανώς συγκινημένη, η Έλενα Παπαβασιλείου με τον καλεσμένο της να σχολιάζει πως «έφυγε πολύ νωρίς από ό,τι έμαθα, σε πολύ μικρή ηλικία».

 

«Δυστυχώς έφυγε νωρίς, ήταν ένας καταπληκτικός γιατρός», σχολίασε η Έλενα Παπαβασιλείου με τον Αλέξη Κούγια να θυμάται πως «αυτός με έσωσε, 19 μήνες στο ΚΑΤ. Β’ Κλινική του ΚΑΤ, θάλαμος 20 ατόμων με κομμένα χέρια, πόδια, μάτια, οτιδήποτε. Γι’ αυτό λέω καμιά φορά πως ό,τι μου συνέβη, εξέλιξε την προσωπικότητα του Κούγια, ο οποίος και δεν είναι ένας συνηθισμένος δικηγόρος».

To άρθρο Αλέξης Κούγιας: Συγκίνησε την Έλενα Παπαβασιλείου αποκαλύπτοντας «με έσωσε συγγενής σας» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button