Αθλητικά

Η Ελένη Βουλγαράκη στηρίζει τον Φώτη Ιωαννίδη με μήνυμα στο instagram

Η Ελένη Βουλγαράκη έστειλε το δικό της μήνυμα συμπαράστασης στον Φώτη Ιωαννίδη, μέσω μιας φωτογραφίας στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η οποία είχε αρκετό νόημα.

Το όνομα του Φώτη Ιωαννίδη θέλησε να υπερασπιστεί η Ελένη Βουλγαράκη, με την σύντροφο του επιθετικού του Παναθηναϊκού να αναρτά μια φωτογραφία στο instagram της, στην οποία καλεί τους επικριτές του 24χρονου επιθετικού να σταματήσουν να μιλάνε.

Συγκεκριμένα τις τελευταίες ημέρες είχε αναπτυχθεί έντονη φημολογία από το διαδίκτυο ότι ο Φώτης Ιωαννίδης κάνει χρήση απαγορευμένων ουσιών, με αποτέλεσμα ο ίδιος να μπει στο στόχαστρο.

Μάλιστα στο πλαίσιο αυτό υπήρξε αναστάτωση εντός της Εθνικής ποδοσφαίρου, καθώς υπήρξαν διάφορα δημοσιεύματα που ανέφεραν πως υπήρχε ένας παίκτης που βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ, κάτι που λίγο αργότερα καταρρίφθηκε.

Και αυτό διότι η UEFA επισήμανε στην ΕΠΟ ότι κάτι τέτοιο δεν υφίσταστε, με αποτέλεσμα τα σενάρια αυτά να σταματούν.

Από την πλευρά του ο Φώτης Ιωαννίδης θέλησε να γνωστοποιήσει πως θα κινηθεί νομικά ενάντια σε όσους αναπαρήγαγαν αυτά τα δημοσιεύματα, με τον ίδιο να περνά στην αντεπίθεση.

Κάπως έτσι η σύντροφος του Έλληνα ποδοσφαιριστή Ελένη Βουλγαράκη, θέλησε να δείξει την στήριξη της προς το μέρος του, με ένα μήνυμα μέσα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, το οποίο είχε ιδιαίτερο νόημα.

To άρθρο Η Ελένη Βουλγαράκη στηρίζει τον Φώτη Ιωαννίδη με μήνυμα στο instagram δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button