Αθλητικά

Ο Ζέκα αποχαιρέτισε την Κοπεγχάγη κι ετοιμάζεται για την επιστροφή στον Παναθηναϊκό

«Αντίο» στην Κοπεγχάγη έπειτα από έξι χρόνια κοινής πορείας είπε ο Κάρλος Ζέκα το μεσημέρι της Τρίτης (23/5) με ένα βίντεο που «ανέβασε» στους προσωπικούς λογαριασμούς του στα social media.

Ο Κάρλος Ζέκα ευχαρίστησε τους φίλους της Κοπεγχάγης, αλλά κι όλο τον οργανισμό του κλαμπ για τη συνεργασία τους απ’ τον Αύγουστο του 2017. Ο 34χρονος διεθνής μέσος με την Εθνική Ελλάδας ετοιμάζεται πλέον για την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό (κάτι που αναμένεται να γίνει έως το τέλος Μαΐου) προκειμένου να κλείσει την καριέρα του και να αναλάβει τα επόμενα χρόνια πόστο στους «πράσινους».

«Ήρθε η ώρα να σας πω αντίο. Ήταν μεγάλη μου τιμή να παίξω με την φανέλα της Κοπεγχάγης, για εσάς. Πέρασα πάρα πολύ όμορφες στιγμές αυτά τα έξι χρόνια, έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό, αλλά όλα έχουν ένα τέλος. Θα μείνω έως το τέλος της σεζόν και θα κάνω τα πάντα για να καταφέρουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Τα λέμε από κοντά την Κυριακή», στο μήνυμά του ο Ζέκα.

Την ίδια ώρα η Κοπεγχάγη ανακοίνωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της πως ο 34χρονος κεντρικός χαφ δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του. Μάλιστα, στο κείμενο που ανέβηκε στο σάιτ της δανέζικης ομάδας, φιλοξενούνται και δηλώσεις του αθλητικού διευθυντή της Πέτερ Κρίστιανσεν, ο οποίος έκανε λόγο για έναν «…εκ των σπουδαιότερων αρχηγών στην ιστορία της Κοπεγχάγης».

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη F.C. København (@fc_kobenhavn)

 

To άρθρο Ο Ζέκα αποχαιρέτισε την Κοπεγχάγη κι ετοιμάζεται για την επιστροφή στον Παναθηναϊκό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button