Τεχνολογία

Έρχεται στις 22 Μαρτίου με κορυφαία specs για την κατηγορία της τιμής του

Η realme μόλις επιβεβαίωσε την κυκλοφορία του realme C55 στην Ελλάδα στις 22 Μαρτίου, μαζί με το realme 10.

Λίγο νωρίτερα, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα smartphone στον κόσμο αποκάλυψε τις στρατηγικές αναβαθμίσεις της realme C series, με το αναβαθμισμένο realme C55 να καταφθάνει με τα πιο worthy χαρακτηριστικά για την κατηγορία της τιμής του.

Ο Francis Wong, CEO της realme Ευρώπης, δήλωσε: «Η realme επανέρχεται με την αναβαθμισμένη realme C Series, «την πρωταθλήτρια σειρά» στην κατηγορία της τιμής της, με στόχο να προσφέρει κορυφαία χαρακτηριστικά στους καταναλωτές της, που ξεπερνούν τις προσδοκίες τους και εκδημοκρατίζουν τα specs επιπέδου ναυαρχίδας, με απώτερο στόχο να μεγιστοποιήσουν την συνολική εμπειρία του χρήστη».

Το realme C55 έρχεται εξοπλισμένο με τη μοναδική κάμερα μεγέθους 64MP και γίνεται το πρώτο προϊόν της realme C series που διαθέτει αισθητήρα επιπέδου ναυαρχίδας, με μεγάλου μεγέθους pixels 0,7μm και optical format 1/2″, ο οποίος είναι ο ίδιος αισθητήρας που χρησιμοποιείται και στο realme GT Master Edition.

Το realme C55 διαθέτει έως και 16GB δυναμικής μνήμης RAM και 256GB ROM, που είναι πλέον ο μεγαλύτερος αποθηκευτικός χώρος στην κατηγορία της τιμής του, παρέχοντας μια πιο ομαλή και μακροχρόνια εμπειρία χρήσης στους καταναλωτές του.

Επίσης, το realme C55 είναι το πρώτο smartphone της realme C series που διαθέτει Android 13 & UI 4.0, προκειμένου να προσφέρει ασφαλέστερη και πιο σταθερή εμπειρία στους χρήστες του.

Τέλος, η realme επιβεβαιώνει ότι το realme C55 θα γίνει το πρώτο της προϊόν που θα διαθέτει “Mini Capsule”, που προσαρμόζεται έξυπνα στην οθόνη και «τυλίγεται» γύρω από την εγκοπή της κάμερας με διάτρηση. Θα υπάρξουν και άλλες εκπλήξεις στην παρουσίαση του realme C55 που θα αποκαλυφθούν εν καιρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button