Πολιτική

«Αριβάρισε» στη Νάξο ο Κασσελάκης – Έφτασε με σκάφος και έβγαλε φωτογραφίες με μικρούς και μεγάλους

Στη Νάξο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, στο πλαίσιο της περιοδείας του σε νησιά του Αιγαίου για τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου.

Στo νησί της Νάξου έφτασε την Κυριακή 21 Απριλίου ς ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, στο πλαίσιο των περιοδειών που κάνει ανά την Ελλάδα με αφορμή τις επερχόμενες Ευρωεκλογές.

Ο Στέφανος Κασσελάκης, ερχόμενος από την Πάρο, έφθασε με σκάφος στη μικρή προβλήτα της Νάξου, εκεί όπου τον περίμεναν στελέχη και μέλη του κόμματος, συνοδευόμενος από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και επίτιμο αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Ευάγγελο Αποστολάκη.

Ευδιάθετος, παρά το ταξίδι, ο Στέφανος Κασσελάκης, αφού μπήκε σε πλωτό σκάφος του λιμενικού που χρησιμοποιείται για διακομιδή ασθενών, περπάτησε ανάμεσα από τα μαγαζιά, στη Χώρα και συνομίλησε με αρκετό κόσμο. Μάλιστα αρκετοί έσπευσαν να φωτογραφηθούν μαζί του.

Ο Στέφανος Κασσελάκης, λίγο πριν αναχωρήσει για την προγραμματισμένη συνέντευξή του σε μεγάλο τηλεοπτικό δίκτυο, συνομίλησε και με τον πρόεδρο της ΕΑΣ Νάξου, Δημήτρη Καπούνη.

To άρθρο «Αριβάρισε» στη Νάξο ο Κασσελάκης – Έφτασε με σκάφος και έβγαλε φωτογραφίες με μικρούς και μεγάλους δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button