lifestyle

Πασχάλης: Η Μαρινέλλα έκανε φωνητικά στο τραγούδι «Ο Τρόπος», αλλά στο τέλος βγάλαμε τη φωνή της

Η κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» συνάντησε τον αγαπημένο τραγουδιστή Πασχάλη, ο οποίος περιέγραψε άγνωστες ιστορίες πίσω από την επιτυχία του τραγουδιού «Ο Τρόπος».

«Μου ήρθε επιφοίτηση και έγραψα το τραγούδι ”Ο Τρόπος”. Έγραψα πρώτα τη μουσική και μετά το στίχο», αποκάλυψε αρχικά ο Πασχάλης.

Όπως ανέφερε, μάλιστα, στη συνέχεια, «Την πρώτη φορά που παίξαμε το τραγούδι ”Ο Τρόπος” μας ζήτησαν να το παίξουμε 16 φορές το ίδιο βραδύ, άρεσε πολύ».

Όπως σημείωσε ο ίδιος, πρόκειται για ένα τραγούδι που στην κυριολεξία «άλλαξε την ιστορία της μοντέρνας ελληνικής μουσικής, της ελληνικής pop».

«Η Μαρινέλλα έκανε φωνητικά στον ‘Τρόπο” αλλά στο τέλος βγάλαμε τη φωνή της γιατί δεν ήταν στο συγκρότημα.

Αν αφήναμε την φωνή της Μαρινέλλας στο τραγούδι μπορεί να πουλούσε πάνω από 300.000 δίσκους», δήλωσε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του για το τραγούδι ο Πασχάλης.

Να σημειωθεί ότι το τραγούδι «Ο Τρόπος» ξεπέρασε στις πωλήσεις τα 150.000 δισκάκια, κάτι πραγματικά σπουδαίο για την εποχή εκείνη.

To άρθρο Πασχάλης: Η Μαρινέλλα έκανε φωνητικά στο τραγούδι «Ο Τρόπος», αλλά στο τέλος βγάλαμε τη φωνή της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button