lifestyle

Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε η Μαρία Μπακοδήμου μετά την περιπέτεια της υγείας της

Η Μαρία Μπακοδήμου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση και πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, όπως η ίδια ανακοίνωσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Λόγω μίας περιπέτειας που είχε με την υγείας της, γνωστή παρουσιάστρια χρειάστηκε να κάνει μία προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση τις προηγούμενες μέρες. Όπως αποκάλυψε μέσω ενός story της στο Instagram, η Μαρία Μπακοδήμου έφυγε από το νοσοκομείο και βρίσκεται ήδη σπίτι της και αναρρώνει, έχοντας δίπλα της την οικογένειά της. 

«Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας, δεν ήταν τίποτα το σοβαρό. Γύρισα σπίτι μου χθες. Όμως τέτοιες μέρες στα νοσοκομεία βλέπεις πόσο τυχερός είσαι που μπαίνεις και βγαίνεις χωρίς να παλεύεις με κάτι δύσκολο.

Εύχομαι καλό Πάσχα σε όλους σας και κυρίως σε αυτούς τους ανθρώπους που θα το περάσουν στα νοσοκομεία με την ευχή να βγουν γρήγορα γεροί και δυνατοί» έγραψε η Μαρία Μπακοδήμου.

H ίδια χτες Μ. Τρίτη (30.04.2024) ανέβασε μία φωτογραφία της στα social media μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maria Bacodimou (@mariabacodimou)

«Όλα πήγανε καλά! Ήταν κάτι απλό αλλά το ανεβάζω για να μη μοιράζομαι μόνο βόλτες, φαγητά και ταξίδια αλλά και real life. Real life με φωτεινό κραγιόν πάντα», έγραψε έχοντας ευχάριστη διάθεση η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ.

To άρθρο Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε η Μαρία Μπακοδήμου μετά την περιπέτεια της υγείας της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button