Ομορφιά

Κατερίνα Καινούργιου σε Ρίκα Διαλυνά: «Ζητάω προσωπικά συγγνώμη, τώρα μιλάτε μαζί μου»

Για την περιπέτεια που έζησε με τον παραλίγο στραγγαλιστή της κλήθηκε να μιλήσει η Ρίκα Διαλυνά στην Κατερίνα Καινούργιου και στην εκπομπή Super Κατερίνα, το πρωί της Παρασκευής 19/5.

Η ηθοποιός ξεκίνησε να μιλά για την καριέρα της, όταν η παρουσιάστρια θέλησε να μάθει πιο συγκεκριμένα για τον εφιάλτη που έζησε στο σπίτι της στο Παλαιό Φάληρο που έγινε γνωστό μέσα από δημοσίευμα γνωστής εφημερίδας.

«Δε μπορώ να σας πω τι μου συνέβη, αν δεν σας πω τι πρόσωπο είμαι. Αν δεν θέλετε, μπορούμε να διακόψουμε» απάντησε η Ρίκα Διαλυνά, με την Κατερίνα Καινούργιου να της λέει να συνεχίσει την αφήγησή της για τον άνθρωπο που εισέβαλε στον προσωπικό της χώρο.

Αφού η Ρίκα Διαλυνά ολοκλήρωσε την περιγραφή της και πέρασε το μήνυμά της ώστε όλοι να είμαστε πιο προσεκτικοί, είπε: «Λυπάμαι που έγινε το σημερινό γιατί η ευγένεια που έχω μάθει από το σπίτι μου, με κράτησε στην εκπομπή σας. Διαφορετικά, ύστερα από όσα που πέρασα κι άκουσα, ομολογουμένως θα έφευγα».

«Μισό λεπτό κα Διαλυνά. Μιλάτε μαζί μου, είμαι η Κατερίνα. Τι ακούσατε από εμάς; Μήπως είδατε κάποια άλλη εκπομπή και σας μίλησε άσχημα κάποιος άλλος;» αποκρίθηκε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Δεν ξέρω ποιος. Μου έβαλαν να πω γρήγορα γρήγορα» είπε η ηθοποιός, για συνεργάτη της εκπομπή, που της είπε να αφηγηθεί το περιστατικό τρόμου… γρήγορα!

«Αν είναι λάθος κάποιου συναδέλφου δημοσιογράφου στο κοντρόλ, ζητάω προσωπικά συγγνώμη. Σας σεβόμαστε πάρα πολύ και είναι τιμή μας που είστε στην εκπομπή. Τώρα μιλάτε μαζί μου» απάντησε η Κατερίνα Καινούργιου, με την ηθοποιό να καταλήγει: «Λυπάμαι πάρα πολύ. Δεν έχει σημασία. Εγώ σας ευχαριστώ. Μου αρέσετε πάρα πολύ κι εύχομαι να συνεχίσετε έτσι ευγενείς».

Η Κατερίνα Καινούργιου της υποσχέθηκε να ταξιδέψει στο Ηράκλειο της Κρήτης προσωπικά ώστε να της πάρει μία συνέντευξη.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button