Αθλητικά

Σπανούλης μετά το Τενερίφη – Περιστέρι: «Δεν μπορείς να δώσεις τέτοιο φάουλ στο τέλος, είναι ντροπή»

Ο Βασίλης Σπανούλης σχολίασε το πέμπτο φάουλ που χρεώθηκε ο Τζο Ράγκλαντ στο τέλος του αγώνα και τις βολές που κέρδισε ο Χουέρτας, μετά το φινάλε του ημιτελικού του Περιστερίου με την Τενερίφη για το Final Four του Basketball Champions League.

Ο προπονητής του Περιστερίου, Βασίλης Σπανούλης, εξέφρασε, παράλληλα την υπερηφάνεια του για την ομάδα του και έδωσε το σύνθημα για τον μικρό τελικό της Κυριακής (28/4).

Οι δηλώσεις του Βασίλη Σπανούλη:

«Ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι . Κάποιες φορές φάνηκε ότι το ελέγχαμε, άλλες στιγμές κάναμε κάποια λάθη. Στο τέλος ήμασταν πίσω δύο πόντους στα 40”. Νομίζω πως ήταν 2-3 καταστάσεις που δεν υπήρχε φάουλ και τους στείλαμε στις βολές. Παλέψαμε πολύ, ο Χουέρτας και ο Γκάι ήταν σε μεγάλη μέρα, προσπαθήσαμε πολλά για να τους κλείσουμε.

Αλλά τι άλλο μπορώ να ζητήσω από τους παίκτες μου. Έδειξαν καρδιά, είμαι περήφανος για αυτούς και για τον οργανισμό, τον κόσμο. Είναι μεγάλες στιγμές αυτές για το Περιστέρι. Θα πάρουμε το μάθημά μας και θα συνεχίσουμε. Σεβόμαστε τη δουλειά μας και τη φανέλα και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τον μικρό τελικό.

Για την επίθεση και την άμυνα: «Πάντα κάποιος μπορεί να βοηθήσει στην επίθεση, έτσι χτίστηκε η ομάδα. Το πρόβλημα σήμερα ήταν η άμυνα, δεχθήκαμε 97 πόντους, τρεις παίκτες μας έβαλαν 82 πόντους. Κάποια καλάθια ήταν από την εμπειρία τους, άλλα από τα λάθη μας. Παλέψαμε σκληρά όλη τη χρονιά».

Για την τεχνική ποινή που δέχθηκε στο τέλος: «Ήταν ένα φάουλ, δεν μπορείς να το δώσεις αυτό. Τόσα χρόνια παίζω μπάσκετ… Το φάουλ του Ράγκλαντ πάνω στον Χουέρτας στα 48′ (σ.σ. με τις βολές και την τεχνική ποινή έγινε το 93-88). Ήταν σκληρό να το δώσεις αυτό το φάουλ, αλλά όλοι κάνουν λάθη όμως. Παραπονέθηκα στον διαιτητή, δεν τον έβρισα, αλλά του είπα ότι είναι ντροπή να δίνεις αυτό το φάουλ. Ηταν ένα φάουλ που το σφύριξε από τα 11-12 μέτρα. Είναι ένα σκληρό παιχνίδι αντρών, ήταν υπερβολικό φάουλ, ειδικά στο σημείο του αγώνα που δόθηκε».

 

To άρθρο Σπανούλης μετά το Τενερίφη – Περιστέρι: «Δεν μπορείς να δώσεις τέτοιο φάουλ στο τέλος, είναι ντροπή» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button