lifestyle

Όταν μπήκα στη σχολή με χτύπησε αυτοκίνητο και είπαν ότι θα μου κόψουν το πόδι

“Στη ζωή μου είναι όλα δύσκολα” δηλώνει η Μαρίνα Καλογήρου.

Με αφορμή την συμμετοχή στην παράσταση Εκάβη, όπου και θα βρεθεί αυτό το καλοκαίρι στην Επίδαυρο, η Μαρίνα Καλογήρου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Καλύτερα δε γίνεται” και αναφέρθηκε στο σοβαρό ατύχημα που υπέστη και λίγο έλειψε να της στερήσει το ένα της πόδι.

Ειδικότερα, η γοητευτική πρωταγωνίστρια εξομολογήθηκε πως “στη ζωή μου είναι όλα δύσκολα. Στα χρόνια της σχολής μπήκα αμέσως στη σχολή. Με χτυπάει ένα αυτοκίνητο, με πήγαν στο νοσοκομείο και μου είπαν ότι θα μου κόψουν το πόδι μου.

Και βρέθηκαν δύο γιατροί που είπαν ότι θα μου κάνουν οκτώ πεντάωρες εγχειρήσεις για να μου σώσουν το πόδι. Και το κατάφεραν”.

“Ο ένας από τους δύο, που έφυγε από τη ζωή και του χρωστάω το πόδι μου, μου είπε ότι δεν ήξερε αν θα ξαναπερπατήσω πόσο μάλλον αν θα χορέψω”.

“Εμένα ο χορός δεν μου άρεσε ποτέ. Το έκανα, γιατί είχα τη μητριά μου που ήταν χορεύτρια. Όταν χώρισε με τον πατέρα μου, ήταν ο μόνος τρόπος να μείνω δίπλα της.

Έμεινα μέχρι τα 18, για να είμαι μαζί της. Ο πατέρας μου είχε μια άρνηση να μας βλέπει.

Και εκείνη του είπε πώς, αν δεν πάρει τα παιδιά, δεν θα πάει μαζί του” πρόσθεσε, επίσης, η Μαρίνα Καλογήρου στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button