Ομορφιά

Αντώνης Χανδρής-Theodora Warre: Ο εφοπλιστής και η σχεδιάστρια κοσμημάτων βάφτισαν τον δεύτερο γιο τους

Ο Αντώνης Χανδρής και η σύζυγός του, Theodora Warre, δύο χρόνια μετά την βάπτιση του πρωτότοκου γιου τους, Μιχάλη γιόρτασαν ακόμη μια όμορφη στιγμή της κοινής ζωής τους.

Ο γιος του Μιχάλη Χανδρή και της Λούλας Γουλανδρή και η διάσημη σχεδιάστρια κοσμημάτων βάφτισαν το δευτερότοκο γιο τους σε μια λαμπερή τελετή στην καρδιά της βρετανικής πρωτεύουσας. Ο μικρός πήρε το όνομα Αχιλλέας!

Σύμφωνα με την εφημερίδα Real Life, το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στον καθεδρικό ναό Αγίας Σοφίας στο Λονδίνο, σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο. Νονοί του νεοφώτιστου ήταν η Μαριάννα Γουλανδρή – Λαιμού, ο Νικόλας Εμπειρίκος και η Βάιολετ Χέντερσον. Μετά το μυστήριο, ακολόυθησε γεύμα σε διάσημο γαστρονομικό hotspot στο Mayfair.

Η σχέση του Αντώνη Χανδρή και της Θεοδώρας Warre αποτέλεσε θέμα για το βρετανικό τύπο, αφού η σχεδιάστρια κοσμημάτων είναι γνωστή στους κοσμικούς κύκλους της Μεγάλης Βρετανίας.

Ο γόνος της πανίσχυρης εφοπλιστικής οικογένειας και η καταξιωμένη σχεδιάστρια κοσμημάτων παντρεύτηκαν στο Uppark House and Garden στο Νότιο Λονδίνο στις 16 Σεπτεμβρίου 2018. Στις 20 Αυγούστου 2020 κράτησαν για πρώτη φορά στην αγκαλιά τους τον γιο τους.

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button