lifestyle

Συγκλονίζει η Μαρία Μενούνος: Ο όγκος στο πάγκρεας διπλασιάστηκε λόγω αδιαφορίας των γιατρών

Συγκλονίζει η Μαρία Μανούνος, η οποία αναφέρθηκε στη μάχη με τον καρκίνο του πάγκρεας σημειώνοντας ότι ο όγκος διπλασιάστηκε μέσα σε δύο μήνες.

Η Μαρία Μενούνος αποκάλυψε ότι ο καρκίνος αρχικά αγνοήθηκε από τους γιατρούς με αποτέλεσμα να διπλασιαστεί σε μέγεθος μιλώντας στο podcast «Not Skinny But Not Fat».

Η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια η οποία περιμένει το πρώτο της παιδί μέσω παρένθετης μητέρας – είπε ότι ο όγκος της έγινε σημαντικά μεγαλύτερος από την πρώτη διάγνωση τον περασμένο Νοέμβριο.

«Όταν βρήκαν τον όγκο στη μαγνητική τομογραφία, είπαν “μπορούμε να επιστρέψουμε και να πάρουμε τα αρχεία και να δούμε την εξέταση του Νοεμβρίου; Βάζω στοίχημα ότι ήταν εκεί”», είπε χαρακτηριστικά.

«Ήταν όντως εκεί. Σε εκείνο το σημείο ήταν μόλις δύο εκατοστά, ενώ αργότερα ήταν σχεδόν τέσσερα εκατοστά. Είχε διπλασιαστεί σε μέγεθος σε δύο μήνες. Αυτό που έμαθα από τότε είναι… διαφορετικές σαρώσεις έχουν την ικανότητα να βλέπουν διαφορετικά πράγματα καλύτερα. Για αυτό, μια μαγνητική τομογραφία ήταν αυτό που πραγματικά θα δείξει, για άλλα πράγματα οι αξονικές τομογραφίες είναι καλύτερες, για άλλους είναι καλύτερος ο υπέρηχος. Είναι μια πολύ περίπλοκη διαδικασία…» ανέφερε χαρακτηριστικά. 

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARIA MENOUNOS (@mariamenounos)

Ο Μενούνος  αναφέρθηκε στον πόνο που είχε στην κοιλιά πριν διαγνωστεί με τον καρκίνο. «Είχα σοβαρή διάρροια για ενάμιση μήνα. Έκανα όλες τις εξετάσεις κοπράνων, βγήκαν αρνητικές, τίποτα δεν ήταν άσχημο. Πήγα και έκανα αξονική τομογραφία, μου είπαν, «Είσαι καλά», εξήγησε. «Αλλά ο πόνος μου συνέχιζε να επιμένει και κάθε φορά που παραπονιόμουν για τον πόνο, ο γιατρός μου έλεγε: «Έχουμε κάνει όλες τις εξετάσεις».

To άρθρο Συγκλονίζει η Μαρία Μενούνος: Ο όγκος στο πάγκρεας διπλασιάστηκε λόγω αδιαφορίας των γιατρών δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button