Αθλητικά

Το μήνυμα της ρεπόρτερ της ΕΡΤ για τον ΠΑΟΚ μπροστά από τον Λευκό Πύργο: «Τι θα έρθει εδώ την Κυριακή;»

H Θεσσαλονικιά ρεπόρτερ της ΕΡΤ, Λία Χριστάρα, είναι φίλαθλος του ΠΑΟΚ κι έδωσε… πρωταθληματικό σύνθημα ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής της Super League, μπροστά από τον Λευκό Πύργο.

Η Λία Χριστάρα εμφανίστηκε στην εκπομπή “Συνδέσεις”, έχοντας πάει μπροστά στον Λευκό Πύργο. Γνωστή για τα φίλαθλα αισθήματά της για τον ΠΑΟΚ, η ρεπόρτερ της ΕΡΤ ξεκίνησε να μοιράζεται τον ενθουσιασμό της, μετά την άνοδο του “δικεφάλου του Βορρά” στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Super League, μια “στροφή” πριν την ολοκλήρωσή του.

Καλημέρα σας από Θεσσαλονίκη. Εγώ δεν θέλω μάντισσα γεγονότων των επόμενων ημερών, αλλά για κάποιον λόγο έχω έρθει εδώ. Πού έχω έρθει;”.

Ο παρουσιαστής Κώστας Παπαχλιμίντζος απάντησε λέγοντας “εγώ βλέπω τον Λευκό Πύργο”, με την Χριστάρα να παίρνει ξανά τον λόγο.

Τι θα έρθει εδώ; Την Κυριακή, την Κυριακή! Δύσκολο βέβαια το εγχείρημα, θα παίξουμε με τον Άρη μέσα στην έδρα του που είναι πάρα πολύ καυτή, όμως θα πω ότι εκτός από την Κυριακή μακάρι να ξαναέχουμε εδώ πέρα πανηγύρια, λίγες ημέρες μετά, αυτή τη φορά από την ομάδα του Άρη αφού παίζει με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο. Και γιατί όχι για πρώτη φορά μα έρθουν και οι δύο οι κούπες εδώ… Νομίζω δεν έχει ξαναγίνει”.

To άρθρο Το μήνυμα της ρεπόρτερ της ΕΡΤ για τον ΠΑΟΚ μπροστά από τον Λευκό Πύργο: «Τι θα έρθει εδώ την Κυριακή;» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button