lifestyle

Η ηθοποιός Sydney Sweeney κάνει διακοπές στο Μεξικό και δηλώνει: «Συγγνώμη που έχω ωραίο στήθος»

Η ηθοποιός Σίντνεϊ Σουίνι (Sydney Sweeney) μοιράστηκε φωτογραφίες της με μπικίνι στο Instagram από το πρόσφατο ταξίδι της στο Μεξικό.

Ανάμεσα στις φωτογραφίες που μοιράστηκε από το Μεξικό η 26χρονη ηθοποιός του «Euphoria» υπάρχει και μία στην οποία φοράει ένα γκρι φούτερ που γράφει: «Συγγνώμη που έχω ωραίο στήθος».

Στα υπόλοιπα καρέ ποζάρει με μαγιό πάνω σε σκάφος, χορεύει στην άμμο ή επιδίδεται σε διάφορα παιχνίδια με τους φίλους της.

Η φράση στο φούτερ της Sydney Sweeney μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί αφού έρχεται λίγες μέρες αφότου η παραγωγός του Χόλιγουντ Carol Baum επέκρινε την εμφάνιση και τις υποκριτικές ικανότητες της ηθοποιού, με τους θαυμαστές της να θεωρούν πως πρόκειται για νέα απάντηση κατά των υποτιμητικών σχολίων που έλαβε.

Η παραγωγός Carol Baum, που διδάσκει στη Σχολή Κινηματογραφικών Τεχνών του USC, επέκρινε την κωμωδία της Sweeney, «Anyone But You» και την αποκάλεσε «αδιάφορη».

«Είπα στους φοιτητές μου: “Εξηγήστε μου αυτό το κορίτσι. Δεν είναι όμορφη, δεν μπορεί να παίξει. Γιατί είναι τόσο καυτή;”» είπε και συνέχισε:

«Κανείς δεν είχε απάντηση. Αλλά τότε τέθηκε η ερώτηση: “Λοιπόν, αν μπορούσατε να κάνετε την ταινία σας επειδή έπαιζε αυτή, θα το κάνατε;”».

«Πόσο λυπηρό είναι το γεγονός ότι μια γυναίκα που είναι σε θέση να μοιραστεί τις γνώσεις και την εμπειρία της επιλέγει να επιτεθεί σε μια άλλη γυναίκα» ήταν η απάντηση της Sydney Sweeney μέσω του εκπροσώπου της στο Variety.

Η Baum έχει κάνει δεκάδες ταινίες με πολλούς από τους μεγαλύτερους αστέρες του Χόλιγουντ των τελευταίων δεκαετιών.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sydney Sweeney (@sydney_sweeney)

Αν και η Sweeney είναι περισσότερο γνωστή για την ερμηνεία της στο «Euphoria» και την πρώτη σεζόν της άλλης επιτυχημένης σειράς του HBO «The White Lotus», ασχολείται τελευταία και με την παραγωγή δικών της ταινιών.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sydney Sweeney (@sydney_sweeney)

Οι θαυμαστές της Sweeney την υπερασπίστηκαν και στο X (πρώην Twitter), με έναν από τους πιο θερμούς της να λέει ότι η Baum ήταν «κακιά και άσχετη», σύμφωνα με την Dailymail

To άρθρο Η ηθοποιός Sydney Sweeney κάνει διακοπές στο Μεξικό και δηλώνει: «Συγγνώμη που έχω ωραίο στήθος» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button