Αθλητικά

Περιστέρι – Τενερίφη: Η ώρα και το κανάλι για τον ελληνικό ημιτελικό του Basketball Champrions League

Το Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη ετοιμάζεται να γράψει ιστορία στο Basketball Champions League, αντιμετωπίζοντας την Τενερίφη στον ημιτελικό του Final 4, το οποίο θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από τα κανάλια της Cosmote TV.

Το Final 4 του FIBA Basketball Champrions League έχει αποκλειστικό προορισμό την Cosmote TV το τριήμερο 26-28 Απριλίου 2024, με το Περιστέρι – Τενερίφη να προβάλλεται τηλεοπτικά απόψε (Παρασκευή 26/4, 19:00) από το Cosmote Sport 4 HD.

Τα κανάλια Cosmote Sport και οι απεσταλμένοι της Cosmote TV, Ρήγας Δάρδαλης και Άρης Μπάρκας, θα δώσουν το «παρών» στο Βελιγράδι, όπου θα βρίσκεται και το Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη, αρχικά για την πρώτη μεγάλη “μάχη” με την ισπανική Τενερίφη. Το Cosmote Sport 4 HD όμως, θα μεταδώσει και το δεύτερο ημιτελικό ανάμεσα σε Μούρθια και Μάλαγα (26/4, 22:00), καθώς και τον μεγάλο τελικό, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 28 Απριλίου, στις 21:00.

Το Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη είναι το αουτσάιντερ για τον τίτλο, αλλά κανείς δεν μπορεί να ξεγράψει την ομάδα του θρύλου του ελληνικού μπάσκετ.

To άρθρο Περιστέρι – Τενερίφη: Η ώρα και το κανάλι για τον ελληνικό ημιτελικό του Basketball Champrions League δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button