Επιστήμη

ΠΑΟΚ: Εξετάσεις για Μουργκ, «πρώτη» για Μεϊτέ και Σμυρλή

Έπειτα από τη νίκη επί της Κηφισιάς για τη 2η αγωνιστική της Super League, Ο άπαντες πλέον στον ΠΑΟΚ στρέφουν το ενδιαφέρον τους στον επαναληπτικό αγώνα με τη Χαρτς (Πέμπτη 31/8, 20:30, Novasports Prime – Τούμπα) που θα κρίνει τη συμμετοχή στους ομίλους του UEFA Europa Conference League.

Στην απογευματινή προπόνηση της Δευτέρας (28/8) που διεξήχθη στη Νέα Μεσημβρία, όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα στο ματς με την ομάδα του Βορείων Προαστίων, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο, την πισίνα και το γυμναστήριο. Οι υπόλοιποι δούλεψαν με τον προπονητή στο κομμάτι της τακτικής κι έπαιξαν δίτερμα υψηλής έντασης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Τόμας Μουργκ έκανε θεραπεία και θα υποβληθεί σε εξετάσεις, με τη συμμετοχή του κόντρα στις «καρδιές» να μοιάζει απίθανη. Ο Άλι Σαμάτα συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα, όπως κι ο Φιλίπε Σόαρες, ενώ πρόγραμμα αποφόρτισης έκανε ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ. Την πρώτη του προπόνηση υπό τις οδηγίες του Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε ο Σουαλιό Μειτέ, ενώ με την Α’ ομάδα θα προπονείται πλέον κι ο Λάμπρος Σμυρλής.

Ο 19χρονος Σμυρλής είναι αριστερός εξτρέμ, ο οποίος χρησιμοποιεί εξίσου καλά και τα δύο του πόδια. Προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του «Δικεφάλου του Βορρά» ενώ την περυσινή σεζόν, με τον ΠΑΟΚ Β’ στη Super League 2, κατέγραψε 15 συμμετοχές με 1 γκολ και 1 ασίστ.

Την Τρίτη (29/8) οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα προπονηθούν στις 18:45 στη Νέα Μεσημβρία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button