lifestyle

Η δήλωση της Τζόϋς Ευείδη για την υποκριτική: «Αν είχα παιδί δεν θα ήθελα να γίνει ηθοποιός, είναι βρωμοδουλειά»

«Είναι μια δουλειά πολύ βασανιστική, δεν θα την προτείνω», ανέφερε η Τζόϋς Ευείδη μιλώντας για την υποκριτική. Η αγαπητή ηθοποιός έκανε αποκαλυπτικές δηλώσεις για την οικογένειά της και τα παιδικά της χρόνια αλλά και το πως διαχειρίζεται τα σχόλια για την ηλικία της. 

Καλεσμένη της Αθηναΐδας Νέγκα βρέθηκε η Τζόϋς Ευείδη η οποία μίλησε για τη ζωή της, την απόφαση να ασχοληθεί με την υποκριτική αλλά και τα πολύ ευχάριστα παιδικά χρόνια που είχε χάρη στην οικογένειά της. «Είχα δύο μαμάδες, ήμουν πολύ τυχερή σε αυτή τη ζωή. Ήταν πολύ διευρυμένη και διαφορετική η ζωή μου. Είχαμε πολλά μέλη σε αυτή την οικογένεια που ήταν σταθεροί φίλοι των γονιών μου. Ήταν σαν κοινόβιο. Πολλή εξωστρέφεια, πολύ γλέντι. Θυμάμαι μόνο γελαστά τα παιδικά μου χρόνια», ανέφερε αρχικά η γνωστή ηθοποιός. 

Και πρόσθεσε: «Δεν θυμάμαι να μου έχει μείνει κάτι στενάχωρο. Δεν θυμάμαι κάτι σκούρο στα παιδικά μου χρόνια. Άμα είναι ηλίθιος κάποιος σαν εμένα πιστεύει ότι η φωτεινή πλευρά θα υπάρχει για πάντα στη ζωή. Είναι ένα βαθύτατο κόμπλεξ, δεν είναι χιούμορ που “υποτιμάω” τον εαυτό μου. Μικρή δεν πήρα ποτέ το “μπράβο” και για αυτό το λέω στα σκυλιά μου. Ευτυχώς είχα φαν κλαμπ τον μπαμπά μου που κρατούσε τα ίσα.

Ο μπαμπάς μου με ρώτησε μια φορά για την υποκριτική “μπορείς να το κάνεις καλά;” και του είπα με αυτοπεποίθηση “ναι”. Τέτοιο βούρλο ήμουν τότε. Είναι καλό να είσαι λίγο βούρλο όταν είσαι μικρός, δεν γίνεται. Είναι καλό να έχεις την αυτοπεποίθηση του καινούργιου και να μην πας με τρόμο! Τα ταλέντα εγώ τα ακούω βερεσέ. Τι σημαίνει ταλέντο; Τόσα χρόνια που πληρώνω τους λογαριασμούς από αυτή τη δουλειά είναι θαύμα. Είναι βρωμοδουλειά! Αν είχα παιδί, δεν θα ήθελα να γίνει ηθοποιός. Είναι μια δουλειά πολύ βασανιστική, δεν θα την προτείνω».

Για τη χρυσή εποχή την τηλεόρασης την περίοδο των ’90s η Τζόϋς Ευείδη είπε: «Δεν είχα κάνει ακόμη τηλεόραση όσο δούλευα σερβιτόρα! Εγώ ήμουν από τη γενιά την τυχερή που άνοιγαν τα πράγματα, γινόντουσαν ωραίες δουλειές. Η τηλεόραση ήταν πολύ ρομαντική στα ’90s. Δεν έχω καλοπληρωθεί. Δεν είμαι από αυτούς που έχουν βγάλει λεφτά ή έχω κρατήσει στην άκρη. Τα κάνω μαντάρα όταν μιλάω για οικονομικά! Ήθελα σαν τρελή να έχω μάνατζερ. Συνήθως στην τηλεόραση ήμουν με δουλειές με πολύ κόσμο που δεν μπορούσαν να υπάρχουν μεγάλα κασέ. Δεν είμαι καθόλου από αυτούς που έβγαλα λεφτά. Έζησα άνετα ένα διάστημα αλλά δεν έβγαλα λεφτά!

Ο κόσμος μου μιλάει στον κόσμο και ένας τύπος μου λέει “Γειά σου ρε Ευείδη, γέρασες και εσύ”. Με στεναχώρησε και του λέω “Ευτυχώς δεν πέθανα!”. Δεν με ενοχλεί το σχόλιο, με ενοχλεί που δεν έχω τις ίδιες αντοχές. Έχει πολλά κέρδη το γήρας. Όπως για παράδειγμα, δεν ξοδεύεσαι. Σου λένε στην παρέα “πάμε μπουζούκια;” και λες “ποτέ”. Με ενθουσιασμό πάω σπίτι μου πολύ, να ταΐσω τις αδέσποτες γάτες της γειτονιάς μου. Μου αρέσει να βλέπω καμιά παράσταση που και που. Γενικά είμαι του σπιτιού!».

To άρθρο Η δήλωση της Τζόϋς Ευείδη για την υποκριτική: «Αν είχα παιδί δεν θα ήθελα να γίνει ηθοποιός, είναι βρωμοδουλειά» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button