Αθλητικά

Λουτσέσκου μετά το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Ο διαιτητής ήταν εδώ για να βοηθήσει μία ομάδα

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου εξέφρασε τα παράπονα του για τη διαιτησία, μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό στο “Γ. Καραϊσκάκης”.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, χαρακτήρισε τη διαιτησία ντροπιαστική, τονίζοντας ότι ο Πορτογάλος διαιτητής ήρθε στην Ελλάδα για να βοηθήσει μία ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Δεν είναι εύκολο να παίρνεις ένα αποτέλεσμα εδώ, όταν το σκορ κρίνεται από έναν διαιτητή. Δεν νομίζω ότι παίχθηκε φανταστικό ποδόσφαιρο κι από τις δύο ομάδες.

Ήταν ένα ματς περισσότερο μάχης, περισσότερο από μεγάλες μπάλες που προσπαθούσαν να πάνε στον χώρο και να εκμεταλλευτούν τη δεύτερη μπάλα που θα υπήρχε εκεί.

Σε κάθε περίπτωση υπάρχει μία φάση του πέναλτι, η οποία δεν είναι δυνατόν να δίνεται μία τέτοια επαφή. Έχω δει 10.000 επαφές να μην δίνονται φάουλ όπως σε αυτή.

Το θεωρώ απόλυτα υπερβολικό. Δεν νομίζω ότι ο διαιτητής θα έδινε αυτό το πέναλτι στη χώρα του. Ήτανε εδώ για να βοηθήσει μία ομάδα.

Ακόμα και το 2ο το γκολ του Ολυμπιακού προέρχεται από μία φάση που ξεκινάει από φάουλ στον Σάστρε, ο οποίος έχει περάσει τον παίκτη και υπάρχει μία τρικλοποδιά. Οπότε δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν δίνεται αυτό το φάουλ. Ένα φάουλ που θα μπορούσε να δώσει μία επικίνδυνη κατάσταση για μας με το σκορ να είναι 1-0.

Υπάρχει μία ακόμα περίπτωση στην οποία έκανε μία ευκαιρία ο Ολυμπιακός, στην οποία η μπάλα έχει βγει πολύ πλάγιο κι ο επόπτης τρέχει με την πλάτη προς την μπάλα.

Είναι ντροπή αυτή η διαιτησία Όσον αφορά το ποδοσφαιρικό κομμάτι ήταν ένα φτωχό ματς κι από τις δύο ομάδες. Μπορεί να είναι και φυσιολογικό για την περίοδο που βρισκόμαστε, μετά από ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά αν μπορούσαμε να πάρουμε ένα διαφορετικό αποτέλεσμα αν δεν υπήρχε αυτή η ντροπιαστική διαιτησία σήμερα”.

To άρθρο Λουτσέσκου μετά το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Ο διαιτητής ήταν εδώ για να βοηθήσει μία ομάδα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button