Ομορφιά

Νίκος Κουρκούλης: «Κάθε βράδυ φιλάω τη γυναίκα μου στο μέτωπο και της λέω “σ’ αγαπώ πολύ” και ας κοιμάται»

Ο Νίκος Κουρκούλης μίλησε για τη σύζυγό του, Κέλλυ Κελεκίδου, τη σχέση τους σήμερα, αλλά και τα ευτράπελα που έχει ζήσει στην πίστα.

Ο λαϊκός τραγουδιστής έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», όπου δήλωσε αρχικά: «Έζησα το μεγαλείο και την ασυδοσία στη μετάβαση των δεκαετιών ’80-’90. Είναι αλήθεια τα όσα ακούγονται για “κλειστά μικρόφωνα”.

Σε φτάνουν στο σημείο να λες “είναι αυτοί συνεργάτες ή δεν θέλουν να ξαναρθώ στη δουλειά”. Υπάρχουν όχι μόνο “κλειστά μικρόφωνα” αλλά και “κλειστά φώτα’”. Η άλλη να βγαίνει με ρούχο που δεν την κολακεύει και να της λένε “είσαι φοβερή”. Όλο αυτό με τα “κλειστά μικρόφωνα” και τα “κλειστά φώτα” φτάνει στα όρια του “βιασμού”».

Στην πορεία, ο Νίκος Κουρκούλης θυμήθηκε: «Τότε την εποχή της επιτυχίας “Παίζεις με τη φλόγα” στην πρεμιέρα όπου κάηκα, κανονικά, είχα πάθει έγκαυμα 3ου βαθμού».

Για τον πόσο τον έχει βοηθήσει η πίστη στον Θεό, είπε: «Η πίστη μου παίζει μεγάλο ρόλο. Κρίμα σε αυτόν που δεν πιστεύει στον δικό του το Θεό. Πιστεύω ακόμα στον Άγιο Βασίλη. Με ρωτάνε τα παιδιά μου “πώς πιστεύεις στον Άγιο Βασίλη; δεν υπάρχει” και τους απαντώ αυτός που δεν πιστεύει, δεν θα τον δει ποτέ».

«Η πίστη μου με κράτησε 100% στο θέμα υγείας που αντιμετώπισα. Το καινούργιο μου τραγούδι λέγεται “Αλλάξανε όλα”. Το “Θέλω να σε ξαναδώ” είχε προταθεί σε μένα το απέρριψα και το τραγούδησε ο φίλος μου, Πάνος Κιάμος» πρόσθεσε.

Για την Κέλλυ Κελεκίδου ανέφερε: «Η γυναίκα μου με βοηθάει και το εκτιμώ. Παρόλο το λίγο χρόνο που έχει. Το γυναικάκι μου, μου μαγείρεψε γεμιστά. Το χαίρομαι, είναι ωραίο αυτό. Κάθε βράδυ τη φιλάω στο μέτωπο και της λέω “σ’ αγαπώ πολύ” και ας κοιμάται».

«Ναι το λέω και για εσάς, κάντε το και θα δείτε ότι θα λειτουργήσει, δεν χρειάζεται να το ξέρει ο άλλος» είπε ο Νίκος Κουρκούλης, απευθυνόμενος στο τηλεοπτικό κοινό.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button