Ομορφιά

Ελευθερία Αρβανιτάκη: Ο όρος με όλους τους δημοσιογράφους για την προσωπική της ζωή

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» έδωσαν η Ελευθερία Αρβανιτάκη και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Οι δυο τους μίλησαν, μεταξύ άλλων, για την προσωπική ζωή τους.

«Παίζει ρόλο η εποχή μας, αναζητάει όλος ο κόσμος μία εικόνα, ένα γεγονός, ένα κουτσομπολιό. Μπορεί να έχω κάνει κι εγώ κάποιο λάθος στο παρελθόν και να έχω δώσει κάποιο λάθος σήμα, απλώς είναι πολύ κουραστικό και εμένα δεν μου αρέσει καθόλου. Δεν θέλω να ξέρω για τις ζωές των άλλων, με γοητεύει το γεγονός ότι δεν ήξερα για τη ζωή της Ελευθερίας», είπε αρχικά η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη είπε από την πλευρά της: «Ήταν όρος μου με όλους τους δημοσιογράφους που έχω συναντηθεί όλα αυτά τα χρόνια ότι δεν μιλάμε για την προσωπική μου ζωή. Κάποια στιγμή αποφάσισα να μοιραστώ μερικά προσωπικά πράγματα και φτάνει, μέχρι εκεί ήταν. Βλέπω ότι η Ελεωνόρα προσπαθεί να κρατήσει την προσωπική της ζωή για την ίδια, κάτι που κι εγώ έκανα σε όλη μου τη ζωή».

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη ανέφερε για το χωρισμό της: «Δεν είναι κακό να χωρίζουν οι άνθρωποι. Όπως είναι ωραίο να βρίσκεσαι με ανθρώπους, είναι ωραίο να χωρίζεις απ’ αυτούς όταν δεν έχει να σε βγάλει πουθενά. Είναι ωραίο να έχεις το χρόνο να επεξεργαστείς τα πράγματα, χρειάζεσαι προσωπικό χρόνο προτού δημοσιοποιηθεί κάτι. Εγώ δεν είχα αυτόν το χρόνο που ήθελα. Μου ήρθαν τα πράγματα μαζεμένα, έχω μάθει πλέον τον τρόπο να τα διαχειρίζομαι. Οι χρόνοι κι ο σεβασμός είναι σημαντικά, έξαλλου εγώ δεν κρύβομαι».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button