Ομορφιά

Famagusta: Ο Ανδρέας Γεωργίου μας συστήνει τη νέα τηλεοπτική του παρτενέρ

Η νέα μεγάλη και πολυαναμενόμενη παραγωγή του Μεγάλου Καναλιού την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν θα είναι το Famagusta και θα έχει την υπογραφή του Ανδρέα Γεωργίου. Ήδη οι μηχανές έχουν μπει στο φουλ για τα πρώτα γυρίσματα.

Σύμφωνα με την ιστορία της νέας σειράς, ένα ζευγάρι νέων ανθρώπων χάνει την ημέρα της εισβολής το τριών μηνών μωρό του. Οι ίδιοι αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τον τόπο τους, χάνοντας παράλληλα και κάθε ελπίδα να βρεθεί το μωρό τους.

Ένα βρέφος κατάφερε μέσα στο εφιαλτικό σκηνικό του πολέμου να επιβιώσει και σήμερα είναι ένας πενηντάχρονος άντρας που τον παρακολουθούμε να ζει τη δική του ζωή στο Λονδίνο, παράλληλα με εκείνη της οικογένειας του, στην Κύπρο, που αγνοεί την τύχη του. Η επιστροφή του αγνοούμενου γιου στην πατρίδα του, με αφορμή ένα ντοκιμαντέρ για λογαριασμό μια διεθνούς πλατφόρμας, αναμένεται να αποδειχθεί μοιραία τόσο για τη ζωή του, όσο όμως και για τις ζωές όλων των ηρώων της σειράς.

Τη νύχτα της Τρίτης μάλιστα, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Ανδρέας Γεωργίου θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους την νέα και ταλαντούχα τηλεοπτική του παρτενέρ. Ο λόγος για την Βασιλική Τρουφάκη, η οποία και συνεργάζεται για πρώτη φορά με τον επιτυχημένο δημιουργό.

Αξίζει να σημειωθεί αφενός πως γυρίσματα της σειράς «Famagusta»θα πραγματοποιηθούν στην Κύπρο, την Αθήνα και το Λονδίνο και αφετέρου πως η Βασιλική Τρουφάκου θα έχει διπλό ρόλο τη νέα σεζόν μιας και, πέραν τούτης της σειράς, θα κρατά πρωταγωνιστικό ρόλο και στον «Γιατρό» του Alpha με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη στον κεντρικό ρόλο.

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button