Αθλητικά

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Ο ευτυχισμένος Αλμέιδα και η «έκρηξη» του πάγκου της Ένωσης στα γκολ του ντέρμπι

Η Νέα Φιλαδέλφεια “έζησε” μια μεγάλη ημέρα την Τετάρτη (24.04), που φαίνεται μέσα από την παρακάμερα της ΑΕΚ, για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Από το άνοιγμα των πυλών στο Μουσείο Ιστορίας της Ένωσης -προς τον κόσμο της ομάδας- μέχρι τη νεγάλη νίκη, στο ντέρμπι με το “τριφύλλι” (3-0).

Η ΑΕΚ πέτυχε μια μεγάλη νίκη, στη “μάχη” για τον τίτλο, επικρατώντας 3-0 του Παναθηναϊκού, στην OPAP ARENA, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League Playoffs, με την “κιτρινόμαυρη” παρακάμερα να μας παρουσιάζει όλο το… παρασκήνιο.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα ήταν το αφεντικό της αναμέτρησης, καθώς κυριάρχησε πλήρως στον αγωνιστικό χώρο από το πρώτο έως και το τελευταίο λεπτό. Τα γκολ της νίκης πέτυχαν ο MVP του αγώνα Νίκλας Ελίασον στο 7′ και στο 69′ και ο Εζέκιελ Πόνσε στο 38′.

Ο κόσμος της ΑΕΚ έστησε ακόμη ένα πάρτι στις εξέδρες και με τον παλμό του αποτέλεσε τον 12ο παίκτη της ομάδας. Η κάμερα του ΑΕΚ TV ήταν στη Νέα Φιλαδέλφεια και κατέγραψε όλα τα παρασκήνια της αναμέτρησης. Ξεχωρίζουν, οι πανηγυρισμοί των παικτών που βρέθηκαν στον πάγκο της Ένωσης, σε κάθε γκολ, αλλά και το χαμόγελο που ήταν στο πρόσωπο του ματίας Αλμέιδα.

Μάλιστα, στην παρακάμερα εμφανίζονται και εικόνες μέσα από το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ, κατά την πρώτη ημέρα λειτουργίας του για τον κόσμο της ομάδας .

To άρθρο ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Ο ευτυχισμένος Αλμέιδα και η «έκρηξη» του πάγκου της Ένωσης στα γκολ του ντέρμπι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button