Επιστήμη

Παναθηναϊκός: «Προστατεύουμε το σπίτι μας»

Ο Παναθηναϊκός με ανακοίνωση που εξέδωσε ζήτησε τη συμπαράσταση των φιλάθλων του στο ματς για τα play off του Champions League με την Μπράγκα και παρακάλεσε να τηρηθούν τα μέτρα ασφαλείας για να μην μπει σε κίνδυνο η ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Φίλοι του Παναθηναϊκού,

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ομάδα μας βρίσκεται ένα βήμα μακριά από την επιστροφή της στα αστέρια των ομίλων του Champions League!

Τελευταίο εμπόδιο η πορτογαλική Μπράγκα, την οποία ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε στις 10 μ.μ. στο Ολυμπιακό Στάδιο, στο γήπεδο όπου γράφτηκαν “χρυσές” σελίδες στην ιστορία του συλλόγου.

Όλοι μαζί, οι 65.000 φίλαθλοι που θα βρεθείτε στο γήπεδο και η ομάδα, θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να γυρίσει ο πρέσβης του ελληνικού ποδοσφαίρου στην Ευρώπη, στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της ηπείρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προκειμένου να βοηθήσουμε την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών, να κυλήσουν όλα ομαλά και να χαρούμε όλοι όσα ευρωπαϊκά παιχνίδια ακολουθούν, θα πρέπει να επισημάνουμε έγκαιρα πως η UEFA έχει πολύ αυστηρό πλαίσιο διεξαγωγής αγώνων.

Επομένως δεν υπάρχουν περιθώρια:

Η συμπεριφορά όλων όσοι βρεθούν απόψε το βράδυ στο Ολυμπιακό Στάδιο θα πρέπει να είναι η αρμόζουσα.

Αυτό σημαίνει ότι καπνογόνα, βεγγαλικά, laser, ενέργειες που μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, αλλά και η παραμονή ατόμων στις εσωτερικές σκάλες των θυρών, απαγορεύονται ρητά!

Για όλα τα παραπάνω η UEFA είναι ιδιαίτερα σχολαστική και σε περίπτωση παραβατικών συμπεριφορών, ο κίνδυνος τιμωρίας για την ομάδα μας θα είναι μεγάλος. Αλλά και οι ατομικές επιπτώσεις θα είναι εξίσου μεγάλες.

Σε ό,τι αφορά την ομαλή προσέλευση των φιλάθλων στο γήπεδο γνωστοποιούνται τα ακόλουθα:

Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν τρεις ώρες πριν την έναρξη του αγώνα, δηλαδή στις 19:00. Έχοντας ήδη διαθέσει 61.000 εισιτήρια, συστήνουμε την έγκαιρη προσέλευση όλων, ώστε να αποφευχθούν συνωστισμός, ταλαιπωρία, εκνευρισμός.

Με απόφαση της ελληνικής πολιτείας ο σωματικός έλεγχος των φιλάθλων κατά την είσοδο στις θύρες του γηπέδου θα γίνεται πλέον από την Ελληνική Αστυνομία.

Όσοι φίλαθλοι χρησιμοποιήσουν τον ΗΣΑΠ για την προσέλευσή τους στο Ολυμπιακό Στάδιο, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι στο διάστημα 20:00 – 22:00 αλλά και μετά τη λήξη του αγώνα, τα τρένα θα διέρχονται δίχως στάση από τους σταθμούς “Περισσός” και “Πευκάκια”.

Ο Παναθηναϊκός μαζί με εσάς έχει μπροστά του πολλές όμορφες ευρωπαϊκές βραδιές. Για να ζήσουμε, όπως αρμόζει στο σύλλογό μας ως κορυφαίο εκπρόσωπο της Ελλάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, σπουδαίες βραδιές στην έδρα μας, οφείλουμε όλοι μας να προστατεύσουμε το σπίτι μας.

Πάμε όλοι μαζί»!

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button