Πολιτική

«Πάμε για νέα νίκη υπευθυνότητας και νέα ήττα του λαϊκισμού» – Μήνυμα Κεραμέως από το Live News για την 25η Ιουνίου

Ολοταχώς οδεύει η χώρα για τις δεύτερες εκλογές στις 25 Ιουνίου, με τις διαδικασίες να επισπεύδονται και τα κόμματα να προετοιμάζονται για τη νέα προεκλογική περίοδο. Στις κρίσιμες πολιτικές εξελίξεις αναφέρεται η Νίκη Κεραμέως σε συνέντευξη που παραχώρησε στο MEGA και την εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Αναφερόμενη στο αποτέλεσμα που προέκυψε από τις πρώτες εκλογές της 21ης Μαΐου η Νίκη Κεραμέως τόνισε στο MEGA και τον Νίκο Ευαγγελάτο: «Μεγάλη τιμή, συγκίνηση και ευθύνη για το αποτέλεσμα των εκλογών. Μεγάλο ευχαριστώ σε όσους με τίμησαν με την ψήφο τους. Βαριά η ευθύνη και για μένα και για το κόμμα».

Σύμφωνα με την υπουργό Παιδείας και βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στον Βόρειο Τομέα της Αθήνας, το προβάδισμα της παράταξης στους νέους 17 – 24 ερμηνεύεται ως «μήνυμα για τις βαθιές ρήξεις που χρειάζεται και ο χώρος της παιδείας και η κοινωνία. Οι πολίτες αποτίμησαν θετικά το έργο της ΝΔ. Όλο το επόμενο διάστημα και μέχρι τις επόμενες εκλογές (σ.σ. 25.06.2023), έχουμε χρέος να βγούμε με το πρόγραμμά μας. Μια νίκη υπευθυνότητας και μια ήττα του λαϊκισμού», επισήμανε.

«Αντιλαμβανόμαστε το αποτέλεσμα ως θετική αποτύπωση του έργου μας, ενέχει όμως και μια μεγάλη ευθύνη να προχωρήσουμε πιο τολμηρά και δυναμικά τις μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη η κοινωνία. Είδατε τον πρόεδρο της ΝΔ μετά από μια ιστορική νίκη 20 μονάδων ότι βγήκε και μίλησε για την ευθύνη που έχει στους ώμους του», συμπλήρωσε η ίδια.

Εκλογές 2023 – Νίκη Κεραμέως για συνεργασία ΝΔ και ΠΑΣΟΚ

Όσο για ενδεχόμενη συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ, η Νίκη Κεραμέως είπε ότι «προ των εκλογών, ο πρώτος που είπε ότι δε συνεργάζομαι με τον Μητσοτάκη ήταν το ΠΑΣΟΚ. Είναι οι όροι που έθεσε εκ προοιμίου του ΠΑΣΟΚ και οι προγραμματικές του θέσεις».

Εκλογές 2023 – Νίκη Κεραμέως: «Δεν επηρεάζονται οι Πανελλήνιες»

Η ημερομηνία των δεύτερων εκλογών στις 25 του Ιούνη, θα συμπέσει με την εξέταση των ειδικών μαθημάτων των Πανελλήνιων εξετάσεων. «Δεν επηρεάζονται καθόλου, γίνονται όλα κανονικότατα», τόνισε η υπουργός.

Παρακολουθήστε τη συνέντευξη της Νίκης Κεραμέως στο Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο:

 

 

To άρθρο «Πάμε για νέα νίκη υπευθυνότητας και νέα ήττα του λαϊκισμού» – Μήνυμα Κεραμέως από το Live News για την 25η Ιουνίου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button