Πολιτική

Βόλτα και χαλάρωση για τους πολιτικούς αρχηγούς λίγες ώρες πριν τις κάλπες


Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 24 Ιουνίου 2023, 13:03

Σήμερα τα κομματικά επιτελεία κάνουν έναν απολογισμό της προεκλογικής περιόδου. Οι πολιτικοί αρχηγοί χαλαρώνουν, με τους πολίτες να καλούνται να αποφασίσουν τι θα ψηφίσουν στην εκλογική αναμέτρηση.

Από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής απαγορεύονται οι πολιτικές δραστηριότητες και οι πολιτικοί αρχηγοί όπως είθισται συναντώνται με δημοσιογράφους. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντήσει τους πολιτικούς συντάκτες που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ΝΔ.

 

Στη Θεσσαλονίκη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας έχει την καθιερωμένη συνάντηση με διαπιστευμένους δημοσιογράφους λίγο πριν από τις κάλπες. Ο κ. Τσίπρας περπάτησε στην πόλη και την αγορά και συνομίλησε με πολίτες, ενώ στη συνέχεια απόλαυσε λίγες ώρες χαλάρωσης, στη στοά Μοδιάνο.

 

Επίσκεψη σε χωριά του Ηρακλείου έκανε σήμερα Σάββατο, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης. Στις δύο και μισή μετά το μεσημέρι, έχει προγραμματιστεί γεύμα και τσικουδιές με δημοσιογράφους στον Κρουσώνα Ηρακλείου.

 

Και ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, τηρεί την παράδοση και έχει γεύμα με δημοσιογράφους, φίλους και συνεργάτες σε μεζεδοπωλείο στο Αιγάλεω. Ο κ. Κουτσούμπας την Κυριακή θα ψηφίσει στη Λαμία.

 

Πηγή: ΕΡΤ


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 24 Ιουνίου 2023, 13:29

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button