Πολιτική

Ικαρία: Με παραπάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ χρηματοδοτούνται οδικά έργα

Εντάχθηκε στο Πρόγραμμα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 με χρηματοδότηση 564.054 ευρώ η πρόταση: «Ασφαλτόστρωση αγροτικού δρόμου Άη Δημήτρης-Κάτω Ράχες», που υπέβαλε ο Δήμος Ικαρίας.

Έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης με χρηματοδότηση 507.026 ευρώ τα έργα, «Ασφαλτόστρωση αγροτικών δρόμων Βαώνης της Δ.Ε. Αγίου Κηρύκου και Κέρος-Λαρισέ της Δ.Ε. Ευδήλου”.
Από τον προϋπολογισμό του 2022 του Δήμου έχουν ενταχθεί ακόμα 350.000€ περίπου για έργα Δημοτικής Οδοποιίας όπως βελτίωση, αποκατάσταση, συντήρηση και για τις τρεις δημοτικές ενότητες, «ώστε να αρχίσουν σιγά σιγά να αποκαθίστανται η εγκατάλειψη που κυριαρχεί στο απαρχαιωμένο δημοτικό οδικό δίκτυο σε όλες τις κοινότητες και τα χωριά του νησιού μας. Στόχος μας είναι η ολοκλήρωση έργων σε όλο το οδικό δίκτυο και για το λόγο αυτό είναι συνεχής η πίεση προς τους αρμόδιους για επιτάχυνση των έργων που εκτελεί η Περιφέρεια όπως Περδίκι-Αεροδρόμιο, Πέζι- Λαγκάδα, Στελί- Φραντάτο-Ράχες», τονίζει στην ανακοίνωσή της η δημοτική αρχή.

Αυτό το άρθρο Δημοσιεύτηκε στο galaksiass.com

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button