lifestyle

Grecotel: Ζήστε ένα αξέχαστο Πάσχα στην Κέρκυρα

Αν αποζητάτε άνεση, ζεστή φιλοξενία, χαλάρωση και ψυχική ανάταση επιθυμώντας να περάσετε ξέγνοιαστες και ανεπανάληπτες στιγμές με την οικογένεια σας καθώς και να βιώσετε με κατάνυξη το Πάσχα μακριά από την πόλη, τότε, δεν έχετε παρά να ανταποκριθείτε στο κάλεσμα που απευθύνει η Grecotel, προκειμένου να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία με όλες τις παραδόσεις και τα έθιμα της περιόδου.

Η Grecotel έχει ετοιμάσει ένα ακαταμάχητο Πασχαλινό πρόγραμμα με πλούσιες απολαύσεις, εξαιρετικές επιλογές διαμονής και διατροφής, ειδικά προνόμια και επιλογές για extended stay την Πρωτομαγιά που συνοδεύονται από συναρπαστικές δραστηριότητες για όλη την οικογένεια.

Και όλα αυτά, με την διαμονή σας σ’ ένα από τα δύο πολυτελή resorts της Grecotel στην Κέρκυρα.

Τα δύο πολυτελέστατα ξενοδοχεία δεσπόζουν μέσα σ’ ένα καταπράσινο τοπίο με πανοραμική θέα στα κρυστάλλινα νερά του Ιόνιου Πελάγους και στην πόλη του νησιού, προσδίδοντας μια εξωτική νότα στις διακοπές σας και απογειώνοντας το λαμπρό Κερκυραϊκό Πάσχα με όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που πρεσβεύουν οι Άγιες ημέρες: χρώματα, λουλούδια, κεράσματα, κατάνυξη στην Εκκλησία, μουσικές, πατροπαράδοτες συνταγές και ονειρική ατμόσφαιρα, αναδεικνύοντας σε απόλυτο βαθμό το μότο της Grecotel που είναι «where traditions come alive».

Για τη μεταφορά προς στην πόλη, τα ξενοδοχεία έχουν μεριμνήσει για εύκολη μετάβαση από θαλάσσης, με την άνεση του luxury sea transfer. 

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τη Μεγάλη Παρασκευή περιήγηση στα καντούνια της παλιάς πόλης, με τον στολισμό του Επιταφίου, αλλά και Φιλαρμονικές και χορωδίες. Το Μεγάλο Σάββατο, με την πρώτη Ανάσταση, τα έθιμα των Μπότηδων και των Κανατιών για όσους θέλουν να τα ζήσουν στο γραφικό Λιστόν (πεζόδρομο Οδού Ελευθερίας με τα κρεμαστά βενετσιάνικα φανάρια και τις αψιδωτές καμάρες), αλλά και στο Promenade του Corfu Imperial.

Η επιτομή του Κερκυραϊκού Πάσχα εκτυλίσσεται στα Δανίλια. Η Grecotel έχει δημιουργήσει ένα παραδοσιακό Κερκυραϊκό χωριό, με σεβασμό στην ιστορία και στην αρχιτεκτονική του νησιού έχοντας διατηρήσει την πλατεία, το ελαιοτριβείο, το καφενείο και τα γραφικά σοκάκια.

Οι φιλοξενούμενοι του Corfu Imperial και του Eva Palace έχουν την αποκλειστική ευκαιρία να ζήσουν μια μαγική Ανάσταση με κατάνυξη κι ένα αξέχαστο γλέντι για την Κυριακή του Πάσχα στα Δανίλια, με μουσική, χορούς και άφθονες απολαύσεις. Όπως μόνο μπορεί να συμβεί στο αγαπημένο νησί των Επτανήσων.

Η γαστρονομία του Corfu Imperial και του Eva Palace πρεσβεύει την αυθεντική κουζίνα με καρδιά και ψυχή. Νηστίσιμες επιλογές στον μπουφέ και στα à la carte εστιατόρια των ξενοδοχείων.

Ειδικά για το Πάσχα, τα menu περιλαμβάνουν Κερκυραϊκές συνταγές και φιλέματα – έκπληξη. Στο Αναστάσιμο δείπνο, μετά τη λειτουργία στα Δανίλια, το Corfu Imperial και το Eva Palace σας καλωσορίζουν με την πατροπαράδοτη Κερκυραϊκή μαγειρίτσα «Τσιλίχουρδα» και τον μπουφέ της αφθονίας, συνοδεία ζωντανής μουσικής.

Η Κυριακή του Πάσχα στα Δανίλια, ξεκινά με παρέλαση της Φιλαρμονικής, συνεχίζεται με το παραδοσιακό ψήσιμο, τσουγκρίσματα και μεζέδες και κορυφώνεται με το Τραπέζι της Λαμπρής – Πασχαλινό γλέντι στην γραφική πλατεία του χωριού με ζωντανή μουσική και χορούς από Κερκυραϊκό χορευτικό συγκρότημα.

Η Δευτέρα του Πάσχα, η «Νια Δευτέρα» ενδείκνυται για εξορμήσεις στη φύση και στα μαγευτικά τοπία του νησιού με την φροντίδα και την επιμέλεια των ξενοδοχείων.

Kids Wonderland για ατέλειωτη χαρά

Επίσης, για το φετινό Πάσχα, η Grecotel έχει φροντίσει η διαμονή, η διατροφή και η ψυχαγωγία των παιδιών έως 12 ετών, να είναι δωρεάν. Οι μικροί/ ές φιλοξενούμενοι και φιλοξενούμενες έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με την φύση και να μυηθούν στα πασχαλινά έθιμα του τόπου μας, φτιάχνοντας γαϊτανάκι, στεφάνια και λαμπάδες και ζωγραφίζοντας αυγά.

Παράλληλα, μπορούν να απολαύσουν γευστικές εκπλήξεις στο Tasty Corner και να παίξουν παιχνίδια με δημιουργική απασχόληση στην φανταστική Grecoland.

Εορταστικό πρόγραμμα με γεύματα και δραστηριότητες

Έτσι, με την διαμονή σας στο Corfu Imperial και το Eva Palace η κάθε ημέρα θα είναι και μια διαφορετική γιορτή για μικρούς και μεγάλους κατά την περίοδο των διακοπών και την Πρωτομαγιά, οπότε, δεν έχετε παρά να ανακαλύψετε το πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα που έχει ετοιμάσει η Grecotel και τα ειδικά πακέτα με πληθώρα  δραστηριοτήτων, oύτως ώστε να περάσετε ένα αξέχαστο Πάσχα στην Κέρκυρα με άνεση κι ευκολία.

To άρθρο Grecotel: Ζήστε ένα αξέχαστο Πάσχα στην Κέρκυρα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button