Περιβάλλον

Ιδεολόγοι είναι οι φονιάδες Κροάτες του ΑΕΚτζή οπαδού

Για να τα βάλουμε κάτω τα πράγματα με τη δολοφονία του οπαδού της ΑΕΚ από τους μαχαιροβγάλτες του Ζάγκρεμπ. Να τα στρώσουμε σε μια σειρά, διότι όταν διαβάζεις τα ΜΜΕ χάνεις τη μπάλα. Κάνουν παιχνίδι με ταμπέλες, αυτοί είναι δεξιοί, ακροδεξιοί, οι άλλοι, οι αντίπαλοι είναι αριστεροί, αντιδεξιοί, και τρέχα γύρευε προοδευτικοί. Καλοί είναι οι αεκτζήδες, καλοί και οι γάβροι, οι βαζέλοι, όμως οι άλλοι – ποιοι;- είναι οι κακοί του έργου.

Όλοι είναι ιδεολόγοι. Και γαμώ τους ιδεολόγους. Αγαπάνε μέχρι θάνατο την κωλομάδα τους. Πιστοί και ακλόνητοι μια ζωή στην ιδέα τους, για την ομαδάρα, την θρησκεία, την πατρίδα, το κόμμα, το ό,τι θες. Κι αυτή η πίστη τους το κόλλημα τους, τους κάνει καλύτερη τη φουκαριάρα κι άδεια ζωή τους. Και άσε να λένε αυτοί της ψευτοδιανόησης ότι οι χούλιγκαν είναι κακοποιοί, αποβράσματα της κοινωνίας και δεν αφορούν το καλό του λαού.

Αφορούν, όμως, το δικό τους καλό! Όπως το εννοούν τα ίδια τα ρεμάλια, αυτά τα χαμένα κορμιά.

Τι ακριβώς αγαπάνε οι χούλιγκαν; Την ποδοσφαιρική ανώνυμη εταιρεία; Τους ποδοσφαιριστές που σήμερα φοράνε τη φανέλα της ομαδάρας; Τίποτα απ’ όλα αυτά. Τα παιδιά είναι ιδεολόγοι, αληθινοί ειδωλολάτρες. Ανακάλυψαν την ομάδα, το κόμμα, την θρησκεία τους και γεμίζουν τη ζωή τους.

Η ΟΥΕΦΑ, λέει, απαγόρευσε στις οργανωμένες συμμορίες της κερκίδας της Ντιναμό Ζάγκρεμπ να έλθουν στην Αθήνα για το ματς με την ΑΕΚ. Η απαγόρευση ισχύει και για τους οργανωμένους της ΑΕΚ στο ματς ρεβάνς. Τι είναι αυτά, ρε; Ποια είναι η ΟΥΕΦΑ για να απαγορεύει και να επιτρέπει; Και στο φινάλε ποιος μαλάκας τους είπε ότι οι μάχιμοι οπαδοί της Ντιναμό κουβαλήθηκαν μέχρι τη Φιλαδέλφεια, έκαναν ολόκληρο ταξίδι, με σκοπό να δουν το ΑΕΚ- Ντιναμό. Ποιο γήπεδο και ποιο ποδόσφαιρο! Να σκοτώσουν ήλθαν στην Αθήνα και αποφασισμένοι να μην επιστρέψουν στο Ζάγκρεμπ με άδεια χέρα. Τουλάχιστον μια δολοφονία αντιπάλου να την καταφέρουν.

Και δεν ήλθαν αέρα πατέρα για τουρισμό και χαβαλέ από το Ζάγκρεμπ. Στρατιώτες είναι, στρατευμένοι στην ιδεολογία τους και ανταποκρίθηκαν στο συντροφικό αίτημα χούλιγκαν άλλης ελληνικής ομάδας. Μια φυλή πράμα είναι, άλλο ότι οι ιδεολόγοι της ελληνικής ομάδας τη βρίσκουν μ’ άλλα χρώματα, μ’ άλλη φανέλα.

…………………….

Σήμερα τους λένε gay, χθες ήταν αδελφές, διάβασε apodytiriakias.gr

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button