Πολιτική

Σπήλιος Κρικέτος: Αυτοί που πνίγηκαν στην Πύλο, αν φτάνανε στην Ελλάδα, θα κλέβανε – ΣΥΡΙΖΑ: Ρεσιτάλ απανθρωπιάς

Απίστευτη απάντηση από τον υποψήφιο με τη Νέα Δημοκρατία βουλευτή, Σπήλιο Κρικέτο για τους μετανάστες που πνίγηκαν στο ναυάγιο ανοιχτά της Πύλου. «Θα κλέβανε δεν θα δούλευαν και θα μένανε 15 σε μια γκαρσονιέρα;», ρωτήθηκε και απάντησε πως οι προηγούμενοι αυτό κάνανε. Την αποπομπή του ζήτησε ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Ρεσιτάλ απανθρωπιάς από υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ. Η μη αποπομπή του σημαίνει ότι Μητσοτάκης και ΝΔ συμφωνούν με το ρατσιστικό παραλήρημα του», ανέφερε ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του, καλώντας τη ΝΔ να εκδιώξει τον Σπήλιο Κρικέτο.

Ο υποψήφιος με τη ΝΔ βουλευτής βρέθηκε σε εκπομπή του Kontra και όταν ρωτήθηκε εάν «αυτοί οι άνθρωποι που πνίγηκαν ανοικτά της Πύλου, αν φτάνανε στη χώρα μας, θα κλέβανε δεν θα δούλευαν και θα μένανε 15 σε μια γκαρσονιέρα;», η απάντηση που έδωσε ήταν: «Οι προηγούμενοι που είχαν έρθει, που δεν πνίγηκαν, τι κάνανε; Αυτό κάνουν».

Είπε επίσης ότι οι πρόσφυγες ότι «είναι σε κλοπές κάθε μέρα οι περισσότεροι και είναι γεμάτα τα αστυνομικά τμήματα».

Ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του κάλεσε τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη να διώξουν άμεσα τον πρώην αστυνομικό γιατί «εάν δεν το πράξουν, σημαίνει ότι συμφωνούν απόλυτα με το εμετικό ρατσιστικό παραλήρημα του υποψηφίου τους».

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Σε ρεσιτάλ απανθρωπιάς επιδόθηκε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, Σπήλιος Κρικέτος. Στον ρατσιστικό οχετό που ξεστόμισε, δεν ντράπηκε να ισχυριστεί κατ’ ουσίαν ότι οι νεκροί πρόσφυγες στην Πύλο, εάν είχαν επιζήσει «θα έκλεβαν», «δεν θα δούλευαν» και θα τριγύριζαν στην Ομόνοια.

Συγκεκριμένα, ο υποψήφιος της ΝΔ στην Ανατολική Αττική, σε συνέντευξή (Kontra) ρωτήθηκε εάν «αυτοί οι άνθρωποι που πνίγηκαν ανοικτά της Πύλου, αν φτάνανε στη χώρα μας, θα κλέβανε δεν θα δούλευαν και θα μένανε 15 σε μια γκαρσονιέρα;».

Ο Σπήλιος Κρικέτος, ανερυθρίαστος, έδωσε την σοκαριστική απάντηση: «Οι προηγούμενοι που είχαν έρθει, που δεν πνίγηκαν, τι κάνανε; Αυτό κάνουν».

Νωρίτερα είχε ισχυριστεί για τους πρόσφυγες ότι «είναι σε κλοπές κάθε μέρα οι περισσότεροι και είναι γεμάτα τα αστυνομικά τμήματα».  

Η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσωπικά οφείλουν να αποπέμψουν εδώ και τώρα τον Σπήλιο Κρικέτο από τα ψηφοδέλτια του κόμματός τους.

Εάν δεν το πράξουν, σημαίνει ότι συμφωνούν απόλυτα με το εμετικό ρατσιστικό παραλήρημα του υποψηφίου του. Ότι είναι οι πολιτικοί χορηγοί της απανθρωπιάς.

Ντροπή.

To άρθρο Σπήλιος Κρικέτος: Αυτοί που πνίγηκαν στην Πύλο, αν φτάνανε στην Ελλάδα, θα κλέβανε – ΣΥΡΙΖΑ: Ρεσιτάλ απανθρωπιάς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button