lifestyle

Δέσποινα Μοιραράκη: «Απέλυσα έναν συνεργάτη και παίρνει τους πελάτες μου χρησιμοποιώντας το όνομά μου»

Μία αναπάντεχη αποκάλυψη έκανε η Δέσποινα Μοιραράκη, μιλώντας στην εκπομπή «Fay’s Time», της Φαίης Σκορδά, αναφορικά με ένα περιστατικό που αντιμετωπίζει με πρώην συνεργάτη της, τον οποίο απέλυσε και επί ένα χρόνο της κλέβει τους πελάτες.

Η Δέσποινα Μοιραράκη έκανε μία έκκληση για βοήθεια μέσω της εκπομπής της Φαίης Σκορδά για την κατάσταση που αντιμετωπίζει τον τελευταίο χρόνο. Αποκάλυψε στην κάμερα του ΣΚΑΪ πως εργαζόμενος που απέλυσε πριν από έναν χρόνο, χρησιμοποιεί το όνομά της για να κλέψει πελάτες της. Η ίδια επίσης ανέφερε στο «Fay’s Time» μερικά πράγματα για την προσωπική της ζωή και την επόμενη σεζόν του «Cash or Trash», το οποίο παρουσιάζει.

«Θέλω να πω κάτι και θέλω σε αυτό να με βοηθήσει ο σταθμός και η εκπομπή της Φαίης. Πριν από έναν χρόνο απέλυσα έναν υπάλληλο-συνεργάτη που είχαμε εδώ στην επιχείρηση. Αυτός ο άνθρωπος έχει εκμεταλλευτεί ότι δούλευε στην επιχείρηση Μοιραράκη και παίρνει την πελατεία μας τηλέφωνο, χρησιμοποιώντας το όνομά μου», είπε αρχικά η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας.

Στη συνέχεια ανέφερε: «Όσοι θέλουν να καθαρίσουν και να συντηρήσουν τα χειροποίητα χαλιά τους πρέπει να απευθυνθούν αποκλειστικά και μόνο στην επιχείρησή μας. Αυτό δεν είναι σωστό και πονάει η ψυχή μου».

«Δεν είναι ωραίο σε κάποιον που έχεις δώσει ψωμί να φάει, να εκμεταλλεύεται το όνομα του ανθρώπου που τόσα χρόνια τον στήριζε» είπε καταλήγοντας η Δέσποινα Μοιραράκη στην εκπομπή.

To άρθρο Δέσποινα Μοιραράκη: «Απέλυσα έναν συνεργάτη και παίρνει τους πελάτες μου χρησιμοποιώντας το όνομά μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button