lifestyle

Η Βικτόρια Μπέκαμ έκλεισε τα 50 και χόρεψε ξέφρενα με τις Spice Girls – «Η καλύτερη βραδιά όλων των εποχών!»

Οι Spice Girls επανενώθηκαν και επίσημα, στα γενέθλια της “Posh” Βικτόρια Μπέκαμ σε ένα ξέφρενο πάρτι το βράδυ του Σαββάτου (20.04.2024) στο Λονδίνο.

Η Βικτόρια Μπέκαμ, έκλεισε αισίως μισό αιώνα ζωής και το γιόρτασε δεόντως έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της Ντέιβιντ Μπέκαμ αλλά και τις φίλες της που απάρτιζαν το διάσημο θρυλικό γκρουπ Spice Girls – το οποίο δημιουργήθηκε το 1994 – Mel B, Melanie C, Emma Bunton και Geri Halliwell.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, και οι πέντε Spice Girls συγκεντρώθηκαν για να τραγουδήσουν ένα από τα τραγούδια της επιτυχίας τους, το Stop, για τους διάσημους καλεσμένους – και όλα αυτά απαθανατίστηκαν από την κάμερα του David Beckham.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής κατέγραψε στιγμές από το πάρτι, καθώς το γκρουπ επιδείκνυε μερικές χορευτικές κινήσεις, ενώ τραγουδούσε μαζί με τους στίχους.

Η Victoria μοιράστηκε επίσης το κλιπ, γράφοντας “η καλύτερη νύχτα όλων των εποχών! Happy Birrthday σε μένα! Σας αγαπώ όλους τόσο πολύ! #SpiceUpYourLife’.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη David Beckham (@davidbeckham)

Οι χρήστες των social media έσπευσαν φυσικά να σχολιάσουν για το πολυπόθητο reunion του κοριτσίστικου γκρουπ, με έναν να γράφει: “Η στιγμή που περίμενε όλος ο πλανήτης”.

Ένας άλλος πρόσθεσε: “David είσαι ο καλύτερος social media manager εκεί έξω, σε ευχαριστώ που δίνεις στον κόσμο ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ”.

To άρθρο Η Βικτόρια Μπέκαμ έκλεισε τα 50 και χόρεψε ξέφρενα με τις Spice Girls – «Η καλύτερη βραδιά όλων των εποχών!» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button