lifestyle

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 18 Ιουνίου 2023

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Κυριακή 18 Ιουνίου 2023. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Το σημερινό νέο φεγγάρι εμφανίζεται σε μια περιοχή του χάρτη σου που έχει να κάνει με τα χρήματα, τα ταλέντα, την άνεση και την ασφάλεια. Η νέα Σελήνη μπορεί να φέρει νέα ξεκινήματα ή γεγονότα που θα οδηγήσουν σε μια νέα στάση ή προσέγγιση σε τομείς της ζωής σου, καθιστώντας την αυτήν μια καλή στιγμή για αποφάσεις που σχετίζονται με τα επαγγελματικά, τα οικονομικά -ενισχύοντας το αίσθημα της ασφάλειας.

Εάν θέλεις να κερδίσεις περισσότερα χρήματα τώρα είναι η στιγμή για να αναζητήσει νέους τρόπους. Ωστόσο πρώτα αντιμετώπισε ένα τετράγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα σήμερα που δεν βοηθάει την καθαρή σκέψη, ειδικά όσον αφορά στα χρήματα, αλλά και με φίλους και συναισθήματα.

Δίδυμοι: Η σημερινή νέα Σελήνη στο ζώδιο σου φέρνει ισχυρή ενέργεια στη ζωή σου για σαρωτικές βελτιώσεις. Οι άλλοι σε προσέχουν, κάτι που σε παρακινεί περαιτέρω να κάνεις προσπάθειες για να γίνεις όσο το δυνατόν καλύτερη. Είναι μια ευκαιρία για ανανέωση και μια καλή στιγμή για να πάρεις αποφάσεις.

Αυτή είναι μια περίοδος ενίσχυσης της αυτοπεποίθησης σου και αλλαγής του τρόπου με τον οποίο αντιμετωπίζεις τον κόσμο. Η πρώτη σου αποστολή ωστόσο σήμερα είναι να αναγνωρίσεις το ότι αισθάνεσαι λίγο δυσαρεστημένη ή άδεια, χωρίς ένα σταθερό σχέδιο εξαιτίας του τετραγώνου που σχηματίζει ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα.

Καρκίνος: Οι τρέχουσες διελεύσεις δείχνουν μια ιδανική στιγμή για την επεξεργασία πρόσφατων γεγονότων και περιστάσεων στη ζωή σου. Μπορεί να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα σου και να επιδιώξεις νέα ξεκινήματα με τη σημερινή νέα Σελήνη να πέφτει στον ηλιακό 12ο οίκο σου, έναν τομέα που κυβερνά την ολοκλήρωσην κύκλων και ένα βαθύτερο επίπεδο κατανόησης.

Αυτό το φεγγάρι έχει τη δύναμη να σε ωθεί σε ένα νέο μονοπάτι αυτοανακάλυψης, θεραπείας και ενδυνάμωσης που μπορεί να σου φανεί χρήσιμο όταν ο Ήλιος περάσει στο δικό σου ζώδιο. Ωστόσο το σημερινό τετράγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα σήμερα είναι δύσκολο. Μπορεί να υπάρξει ένα παιχνίδι με τις αντιλήψεις και τις πεποιθήσεις σου ή ένας πειρασμός να ενεργοποιήσει τις συναισθηματικές παρωπίδες για ένα θέμα που δεν θέλεις να αντιμετωπίσεις ακόμα.

Λέων: Η σημερινή νέα Σελήνη διεγείρει την ανάγκη σου να θέσεις σε εφαρμογή ένα σχέδιο, να συνδεθείς πιο ικανοποιητικά με τους άλλους ή να βρεις την έμπνευση για νέες ιδέες και στόχους προς επίτευξη. Η αίσθηση της κοινότητας είναι ισχυρή και η συναισθηματική ικανοποίηση μπορεί να προέρθει από τις αλληλεπιδράσεις ή την υποστήριξη φίλων και συνεργατών.

Ωστόσο το σημερινό τετράγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα παρουσιάζει ένα προσωρινό μπλοκάρισμα. Μπορεί να παλεύεις με το τι είναι αληθινό και τι μπορεί να είναι μόνο ένας ευσεβής πόθος, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για συναισθηματικούς δεσμούς, σχέσεις και οικονομικά.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button