Πολιτική

Θα μετρήσουμε μόνοι μας τα αποτελέσματα των εκλογών- Άφησε υπαινιγμούς για νοθεία μέσω Predator


Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 19 Μαΐου 2023, 10:00

Στα «κόκκινα» έχει φθάσει πλεον η αντιπαράθεση ανάμεσα στην Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ, μετρώντας πλέον αντόιστροφα για τις εκλογές της Κυριακής. Το πολιτικό «θερμόμετρο» ανεβάινει όσο πλησιάζει η 21η Μαΐου κι αυτό αποτυπώθηκε εύγλωτα το βράδυ της Πέμπτης σε εκπομπή του MEGA, όπου ο Νίκος Φίλης από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ και ο Κωστής Χατζηδάκης από πλευράς της ΝΔ  ήρθαν σε λεκτική αντιπαράθεση για τα εκλογικά αποτελέσματα.

Ο Νίκος Φίλης ανέφερε πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει εμπιστοσύνη στα αποτελέσματα που θα ανακοινώνει η κυβέρνηση  γι’ αυτό θα έχει δικό του μηχανισμό παρακολούθησης και επαλήθευσης των εκλογικών αποτελεσμάτων, αφήνοντας ευθείες υπόνοιες για νοθεία.

«Η ΝΔ είναι αδίστακτη και μπορεί να κάνει πολλά πράγματα. Δεν θέλουμε να αμφισβητήσουμε τίποτα. Θέλουμε να πάρουμε τα μέτρα μας να μην συμβεί τίποτα. Και θα τα πάρουμε. Παντού θα υπάρχουν εκλογικοί αντιπρόσωποι και παντού θα υπάρχει μια δικιά μας δυνατότητα ελέγχου των αποτελεσμάτων. Δεν εμπιστευόμαστε την κυβέρνηση Μητσοτάκη η οποία έχει αποδείξει ότι με το predator έχει κάνει μια συνωμοσία σε βάρος των δικαιωμάτων των πολιτών και έχει χρησιμοποιήσει ακόμα και την ειδοποίηση του εμβολίου».είπε χαρακτηριστικά.

Στο σημείο εκείνο ο Κωστής Χατζηδάκης αντέδρασε έντονα, λέγοντας: «Δηλαδή θα έχουμε βάλει το Predator και το εμβόλιο μέσα προκειμένου να αλλάξουμε τα αποτελέσματα; Τι λέτε; Δεν περίμενα να το ακούσω αυτό».

«Κύριε Χατζηδάκη σας άκουσε ο πρωθυπουργός όταν μιλάγατε με τους επιχειρηματίες, με το Predator. Έλα λοιπόν τώρα, λίγο σοβαρότητα» τού απάντησε τότε ο κ. Φίλης, προσθέτοντας: «Για  σας μιλάμε. Είστε εδώ και το έχετε βουλώσει, δεν λέτε τίποτα. Λίγη σοβαρότητα».

Ο υπουργός Εργασίας επέμεινε και το ξανάπε, και εκεί ο Νίκος Φίλης εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του, λέγοντάς του πως τον παρακολουθούσαν με το predator και «το έχει βουλώσει» και πως είναι υπουργός «ανδρείκελο».

Ο Κωστής Χατζηδάκης απαντώντας στο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ είπε πως δεν περίμενε από αυτόν να πέσει τόσο χαμηλά.


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 19 Μαΐου 2023, 10:03

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button