Άμεση ΕνημέρωσηΠολιτική

Θα εξαντλήσουμε κάθε δυνατότητα για να αποκλειστεί το κόμμα του Κασιδιάρη – Galaksias.gr

Την ευρύτερη συναίνεση στη νομοθετική παρέμβαση για τον αποκλεισμό του κόμματος του Ηλία Κασιδιάρη θα επιδιώξει η κυβέρνηση, όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές. 

Όπως σημειώνουν, η κυβέρνηση «επεδίωξε εδώ κι εβδομάδες ευρύτερη πολιτική συνεννόηση με βάση συγκεκριμένη νομοθετική πρόταση» και διαβεβαιώνει ότι «αυτή τη συνεννόηση θα συνεχίσει να επιδιώκει με ανοιχτό πνεύμα διαλόγου», ενώ σημειώνει πως «δηλώσεις και κινήσεις για λόγους πολιτικών εντυπώσεων δεν βοηθούν».

Αναλυτικά, οι κυβερνητικές πηγές αναφέρουν:

«Το πολιτικό σύστημα, όπως έχει τονίσει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, οφείλει να εξαντλεί τα περιθώρια τα οποία δίνει το Σύνταγμα ώστε να μην εκπροσωπούνται εγκληματικές οργανώσεις στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Σε αυτό το πλαίσιο επεδίωξε εδώ κι εβδομάδες ευρύτερη πολιτική συνεννόηση με βάση συγκεκριμένη νομοθετική πρόταση. Αυτή τη συνεννόηση θα συνεχίσει να επιδιώκει με ανοιχτό πνεύμα διαλόγου. Δηλώσεις και κινήσεις για λόγους πολιτικών εντυπώσεων δεν βοηθούν.

Είναι απαίτηση του δημοκρατικού κόσμου να επιτευχθεί συνεννόηση πάνω σε αυτό το μείζον ζήτημα και η κυβέρνηση θα την επιδιώξει, εξαντλώντας κάθε δυνατότητα».

To άρθρο Κυβερνητικες πηγές: Θα εξαντλήσουμε κάθε δυνατότητα για να αποκλειστεί το κόμμα του Κασιδιάρη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Αυτό το άρθρο Δημοσιεύτηκε στο galaksiass.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button