Ομορφιά

Dr. Pips: Ο πρώην της Βαμβακούση ξεσπά μέσα από τους στίχους του για τον άντρα που του «έκλεψε τη γυναίκα»!

Ο Dr. Pips ή αλλιώς ο Σπύρος Γουρδούπης που έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο Survivor παρουσίασε το νέο του τραγούδι, με στίχους όλο νόημα.

Ο ράπερ, ο οποίος στο παρελθόν διατηρούσε σχέση με τη Δήμητρα Βαμβακούση, μέσα από τους στίχους του νέου του τραγουδιού αφήνει αιχμές σε εκείνον τον άντρα – χωρίς να αποκαλύπτει το όνομά του- που τον χώρισε από τη γυναίκα του, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

Οι στίχοι-φωτιά του Dr. Pips

«Ο λόγος που ασχολούμαι δεν είναι που την έπεσες στη γυναίκα μου και μας χώρισες. Αλλά πρώτον, επειδή πλασάρεις τη γνωριμία σας ως κάτι Χριστιανικό και αγνό και δεύτερον, επειδή έχεις το θράσος να λες ότι μιλάω εγώ σε δημοσιογράφους και να με διαβάλλεις σε ανθρώπους που αγαπάω. Τις βρωμιές που κάνεις εσύ μην τις χρεώνεις σε μένα. Έχει πήξει ο κόσμος fake news για να πάρεις δουλειές. Αντροχωρίστρο, βγες με κανένα κομποσκοίνι σε εκπομπές να πείσεις τους αφελείς πόσο καλός είσαι», αναφέρει ο Dr. Pips στο νέο του τραγούδι το οποίο παρουσίασε και το Breakfast@Star.

«Φωτογραφίζει κάποιον», ανέφερε η Ελένη Χατζίδου με τον Ετεοκλή Παύλου να συμπληρώνει: «Το μυαλό πηγαίνει στο ότι αυτός είναι ο πρώην της Δήμητρας Βαμβακούση και ο νυν είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Κάποια υπονοούμενα αφήνονται».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button